Brændgaard Avisen #5: Sigmund-sagen ligner en stor retsskandale

Det norske medie Steigan bringer i dag en artikel om den mystiske sag om nordmanden Sigmund, der stadigvæk sidder varetægtsfængslet i et højrisikofængsel i Danmark. Sigmund Myklebust, der er far til fire, er tiltalt efter § 252 for at have bremset for hårdt og bragt en politimand i fare og i tillæg § 119, som er brud på knivloven. Han har været varetægtsfængslet siden den 15. september, først i 4 uger og derefter i yderligere 4 uger ved anklager Lotte Nielsen og dommer Ole Stryhn. Varetægtsfængsling kan ske, når frifindelse vurderes at forhindre politiets efterforskning. Det er svært at se, hvordan 8 ugers varetægtsfængsling – og måske endnu mere – kan retfærdiggøres af en bilopbremsning, der i øvrigt formentlig skyldtes en automatisk funktion i Tesla-bilen, og besiddelse af en lommekniv.

Det, der muligvis reelt sker, er, at dansk og norsk politi og deres overordnede myndigheder har indgået en lyssky aftale om, at Sigmund Myklebust skal straffes uden rettergang ved den igangværende varetægtsfængsling i isolation på ubestemt tid – hans pårørende har ikke hørt fra ham siden et brev dateret 18. oktober, og de må ikke besøge ham i fængslet – for at have sendt varsler om ansvarspådragelse den 17. maj 2021 til 400 modtagere i den øverste magtelite i Norge i relation til deres coronarelaterede kriminalitet mod folket. Det betyder, at en norsk borger nu bliver straffet, truet, stresset og chikaneret i et dansk fængsel for at have gjort sin borgerpligt. Der kan være tale om en af de største skandaler i dansk retshistorie i nyere tid.

Det britiske medie The Exposé kan i dag afsløre, hvordan den britiske regering har en enhed, der i samarbejde med banker arbejder for at indføre Social Credit System camoufleret som ‘Carbon Guilt Trip Tracker’. Det betyder, at fortællingen om klimakrise forårsaget af menneskeskabt CO2-udledning nu bliver brugt til at indføre det kinesisk-kommunistisk inspirerede overvågningssystem. Det forventes, at det sociale kreditsystem siden vil blive koblet på den kommende digitale valuta fra centralbankerne.

Lad mig afslutte denne episode med en endnu mere dyster nyhed. USA’s chef for atomstyrkerne har udtalt, at “den store kommer”. Han har sagt, at krigen i Ukraine kun er en opvarmning, og at det amerikanske militær skal forberede sig på at “blive testet på måder vi ikke er blevet testet på længe”. Med andre ord: Tredje Verdenskrig med brug af atomvåben kommer snart. Eneste håb er sådan set, at verdens folk samler sig hurtigt og massivt på tværs af de af magthaverne skabte konflikter og insisterer på fred. Det fik sat en stopper for Vietnam-krigen i sin tid, og det kan måske også sætte en stopper for 3. Verdenskrig, inden den kommer for skidt i gang.

Kilde: De Vigtige Nyheder 08.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Kajetan Sumila)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments