Brændgaard Avisen #6: Tre professorer frifinder Mette Frederiksen uden politiefterforskning

Dronning Margrethe har overrakt Ebbe Muncks Hæderspris til DR-journalist Matilde Kimer. Motiveringen kommer fra direktøren i Det Udenrigspolitiske Selskab, Charlotte Flindt Pedersen, hvilket afslører det reelle formål med prisen: Belønning for trofast propaganda for den krigsliderlige historie om stakkels Ukraine og onde Rusland uden perspektiv for krigens dybere baggrund og dynamik.

Tre professorer har nu vurderet, at der ikke er grundlag for en rigsretssag mod Mette Frederiksen. Det, der undrer mig ved den sag, er, at grundlaget for retssag bliver vurderer, før der starter en politimæssig efterforskning af mistankerne. Det svarer til at frifinde en morder, før man begynder at undersøge beviserne for og imod den mistænktes skyld. Det kan kun foregå i et land, der har glemt, hvad politiarbejde egentlig går ud på – også når det gælder de kriminelle, der befinder sig øverst i magtsystemet. Nåh ja, politiet har jo prøvet, om de kunne genskabe Slette Mettes SMS’er, men den avancerede IT-kompetence besidder dansk politi desværre kun ved kriminalitet, der ikke er udført af landets statsminister.

Claus Hancke, Michael Schultz og Max Schmeling har skrevet en vældig interessant artikel om vaccinesagen, som på chokerende vis er blevet offentliggjort i et mainstreammedie i Nordjylland. Det kan selvfølgelig være, at chefredaktøren var syg med corona den dag.

Der foregår lige nu et økonomisk overgreb på den danske befolkning, og danskerne vender passivt bagdelen til og lader sig anal voldtage. Billedligt talt. Det lugter i hvert fald af lort. Når det danske folk på den måde får færre penge mellem hænderne, så får de bl.a. mindre mulighed for at støtte de frihedsbevægelser, fredsbevægelser og frie journalister og eksperter, der kan danne en modvægt til den massive propaganda for de store bedrag, der pågår i denne tossede tid.

I 18 EU-lande ser vi nu et sammenfaldende mønster i faldende fødselstal. Covid-19-vaccinen mistænkes for at være årsagen. Samtidig er vi snart otte milliarder mennesker på Jorden, så der er et godt grundlag for, at få eliten til at tro på, at den igangværende affolkningspolitik er nødvendig for planetens overlevelse. Problemet er bare, at det er de færreste, der ønsker at aflive sig selv. Det gælder derfor om at skabe aflivende problemer, der kræver aflivende interventioner, så aflivningen kan ske for at redde liv. Ja, man skal kunne tænke for at kunne forstå.

Spekulationerne vokser om, hvorfor David Icke er blevet nægtet adgang til at holde foredrag i Europa. En oplagt årsag er, at han i de seneste år har sat direkte spotlight på, præcis hvem der sidder i toppen af ondskabens magtpyramide: Det er Rothschild Zionists, som han kalder dem. Mon ikke Mel Gibson også snart bliver bandlyst i Europa som følge af hans kommende nye film Rothchild, selvom han staver navnet uden “s” i midten? Propagandaen mod Gibson kører i hvert fald allerede massivt, hvor han bliver hængt ud som både antisemit og Holocaust-benægter. Han ligner dog en mand, der er klar til at tage de tæsk, det stadigvæk giver at gøre, som Jesus opfordrede os til. Korsfæstelse foregår ganske vist på en lidt anden måde i dag end dengang i Palæstina for 2000 år siden.

Kilde: De Vigtige Nyheder 09.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Matthew Kwong)

Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 9 november 2022, 14:30 14:30

Tak Peer for din klargørende, udredende velformulerede politisk/spirituelle stemme på Peer Braændgaard avisen. Jeg er taknemmelig for, at du giver indblik og udsyn i denne på kloden vildt problematiske for ikke at sige ondskabsfulde tid. Håber løgnene kommer op eller frem i lyset. Godt at tænke på Buddhas lære og den otte foldige vej i den henseende og Jesus lære med de ti bud. Det undrer mig såre hvor alle danske Buddhister og kristne er i denne tid med deres klare syn, mod og tale. De er som sunket i jorden. Endnu engang er der for mig at se, kun… Read more »

torsdag, 10 november 2022, 10:57 10:57

Hej Per.
Tak for at JEG er oplyst.
Jeg har tit lyst til at dele dine tekster på FB. Er det O.K.-og hvis ja med kilde angivelse?
Bh. Susanne.