Brændgaard Avisen #7: Mystik om udeklareret nanoteknologi i sprøjterne

Velkommen til Brændgaard Avisen, hvor jeg fortæller dig noget af det, som andre ikke fortæller dig, og som du måske heller ikke har lyst til at høre, selvom det vil gøre dig godt om end på en ubehagelig måde. 34.000 kalkuner skal aflives efter fund af fugleinfluenza dagen inden Mortens Aften, hvor Hr og Fru … Læs videre Brændgaard Avisen #7: Mystik om udeklareret nanoteknologi i sprøjterne
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 10 november 2022, 21:31 21:31

Aflivning af kalkuner er igen Deres måde at forhindre befolkningen i at kunne nære sig selv. Husk sidste år de tusinder af kalkuner, gæs og ænder som blev likvideret kort tid efter minkene hvor befolkningen havde deres øjne fokuseret på minkene. Alt nøje planlagt at der er ét virus som igen er blot en fatamorgana eller illusion. Vågne op dansker!!!