Bestem selv prisen på dit abonnement

Jeg tilbyder nu en total fair og fleksibel pris for abonnement.

Hvis du er glad for mit arbejde på perBRAENDGAARD.dk, og hvis du gerne vil have adgang til mere indhold, så kan du nu bidrage til min økonomiske overlevelse ved at blive abonnent for en pris, du selv bestemmer.

Du kan lige nu få et Total Abonnement, der giver adgang til al ekstramateriale, til en valgfri pris. Hvis du er fattig, eller hvis du kun forventer at bruge den for mig tidskrævende del af abonnementet meget lidt, så kan du betale lidt. Hvis du er rig, eller hvis du forventer at stille mange spørgsmål online, så kan du betale meget (eller i hvert fald mere). Normalprisen er 49,- kr. per måned.

Den for mig tidskrævende del er at besvare spørgsmål fra individuelle brugere, hvilket jeg dog med glæde om omhu gør – i modsætning til Facebook hvor jeg af princip aldrig besvarer kommentarer. Du er hjerteligt velkommen som abonnent, uanset om du primært interesserer dig for den sundhedsmæssige, den journalistiske, den politiske, den spirituelle, den kunstneriske eller den komiske del af mine skriverier, taler og videoer. Du får fri adgang til det hele.

Se her, hvad du får adgang til som total abonnent samt teknisk vejledning i at oprette din gratis konto, som abonnementet derefter bliver tilføjet.

Når du har oprettet din gratis konto, så send en bestillingsmail til mail@perbraendgaard.dk, hvor du oplyser, hvad du kan og vil betale per måned. Eneste krav er, at beløbet er over 0 kr. Du bestemmer selv, hvilket beløb du vil betale; det kan være enten over eller under normalprisen på 49,- kr. per måned. Du vil modtage en bekræftelse på din bestilling og oprettelse som svar på din e-mail hurtigst muligt. Forhåbentlig indenfor 24 timer.

Betaling

Hvis vi ikke aftaler andet, så foregår betalingen månedsvis fremad til kontonr. 5013 1430519. IBAN: DK2950130001430519. Sæt gerne din netbank eller andet til at foretage betalingen automatisk.

Du kan også betale med kontanter, naturalier, byttehandel eller på anden vis, hvis du ønsker det. Fortæl det i bestillingsmailen.

Du kan opsige aftalen når som helst ved at gøre mig opmærksom på det via e-mail og stoppe betalingen. Du kan også ændre aftalen, når du vil – herunder beløbets størrelse eller betalingsformen. Hvis du synes, du får for lidt, så kan du betale mindre. Hvis du synes, du får for meget, så kan du betale mere. Du bestemmer!

Teknisk hjælp

Hvis du ikke kan finde ud af at oprette den gratis konto, så kan du springe den del over og gå direkte til at sende en bestillingsmail til mail@perbraendgaard.dk. Du vil så få en bekræftelse retur, der også omfatter dit brugernavn og adgangskode til perBRAENDGAARD.dk. Du logger ind og ud via Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.

Jeg glæder mig til at modtage dig som ny abonnent og håber, at vi kan hjælpe hinanden på den måde i lang tid fremover.

Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lone beck holm
fredag, 25 november 2022, 22:58 22:58

Jeg har altid synes du var dejlig og seriös på FB- men at dit virke er så Kömpe stort-det var en overraskelse-held og lykke-