Brændgaard Avisen #8: Overdrivelse fremmer misforståelsen

Myndighederne i Danmark synes, at for få børn er blevet vaccineret mod influenza. Influenza er en ufarlig sygdom hos børn, så det kan undre en rationelt tænkende, at det skulle være så vigtigt at børn bliver influenzavaccineret.

En konspiratorisk forklaring kan være, at influenzavaccinerne nu indeholder den samme nanoteknologi, som coronavaccinerne indeholder. Det australske medie Gumshoe News har bragt resultater fra nye laboratorieanalyser, der angiveligt viser, at både coronavaccinerne og de nye influenzavacciner indeholder udeklareret nanoteknologi. Da myndighederne i Danmark ikke længere anbefaler børn at blive vaccineret mod covid-19, så kan det forklare det øgede pres på influenzastikkene. Det er en anden vej til at snige det bioteknologiske styresystem ind i kroppen. Det betyder også, at vi kan forvente en øget forekomst af bivirkninger efter influenzavaccination, hvis de også er begyndt at fuske med ingredienserne i de injektionsvæsker. Det gælder også voksne, der nu er blevet vaccineret mod influenza i denne sæson.

Skræmmesagen mod kritiske journalister med radiovært Alex Jones i hovedrollen har nu udløst en dom på yderligere 473 millioner dollars. Alex Jones er blevet dømt for ulovlige ytringer i landet med mest ytringsfrihed, ligesom han er blevet dømt for, hvad andre har gjort som følge af hans ytringer. Sådan en dom kan kun ske, når retssagen reelt er et skuespil for at skræmme andre journalister fra at kritisere de herskende fortællinger. Jeg er i øvrigt ikke enig med Alex Jones, som efter min vurdering i flere år har været zionistisk kontrolleret opposition i konspirationsbranchen.

Scientology-kritiker og Oscar-vindende filminstruktør Paul Haggis er blevet dømt skyldig i at have voldtaget en kvinde i 2013. Han skal betale 7,5 millioner dollars i erstatning. Det er påfaldende, at kvinden først melder manden næsten 10 år efter forbrydelsen. Sagen siger måske mest noget om, hvor dybt Scientologys magt går. Det forlyder også, at agenter fra Scientology har infiltreret det danske frihedskæmpermiljø i kølvandet på coronainvasionen. De skulle bl.a. stå bag den dystre, larmende og maskeklædte protestbevægelse Men In Black.

ChaosNavigator bringer en interessant artikel om infiltrationen af sandhedsbevægelser og våbengørelsen af konspirationsteori baseret på udenlandske eksempler. I udlandet er der i modsætning til i Danmark flere store alternative medier, der laver meget velproduceret og tilsyneladende kritisk journalistik med kendte studieværter. Pengene kommer ikke kun fra begejstrede brugere, men især fra finansfolk med politiske interesser i at holde sandheden skjult ved at lokke folk på vildspor med falske konspirationsteorier og overdrivelser, der fremmer misforståelsen.

Kilde: De Vigtige Nyheder 11.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Rohit Rao)

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 11 november 2022, 14:28 14:28

Grusom måte de også vil ha våre barn å bli syke, og dø hurtigere på!
Det går ikke hurtig nok for satanister som får den beste støtte av våre myndigheter og helse etater 💔
Vi behøver fokusere til 100% på å vekke folket, BARN & UNGDOMMER LYTTER !

Den beste og muligens eneste vei å gå 💖💝💖💝💖💝