Demokratiet har ikke noget tøj på

Det er uklædeligt for et demokratisk folkestyre, når folket bliver forhindret i at efterforske mistanker om kriminalitet udført af landets statsminister. Da jeg selv i starten af coronabesættelsen gik til politiet for at melde Mette Frederiksen, så blev jeg tilbageholdt og sigtet for ikke at bruge mundbind – eller måske rettere mundkurv. Politiet nægtede at … Læs videre Demokratiet har ikke noget tøj på
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 11 november 2022, 11:32 11:32

Alle sms’er og tlf samtaler og e-mails er førte som bevismateriale i forbindelse med den kommission som undersøger PM Trudeaus bruge af “the Emergency Act”, så alt som Mette og Barbie har slettet må kunne genskabes!

fredag, 11 november 2022, 14:30 14:30

NÅR HADDE VI DEMOKRATI I EKSEPELVIS SKANDINAVIA SIST??

FOLKESTYRE er den eneste vei 💝💖

fredag, 11 november 2022, 14:31 14:31

💖 👍