Brændgaard Avisen #9: 214 briter døde pr. dag som følge af det, vi ikke må tale om

Med Mette Frederiksen i gang med at danne regering i Danmark og Benjamin Netanyahu i gang med at danne regering i Israel, så kan vi forvente at gå fire meget mørke år i møde.

ChaosNavigator afslører i en ny artikel, hvordan den israelske avis Jerusalem Post hylder klimatopmødet som en nærmest hellig begivenhed for Israel. ChaosNavigator linker videre til viden om klimaaktivistgruppen Extinction Rebellions okkulte forbindelser til bl.a. det sataniske koncept om Dyrets Mørke (Mark of the Beast). Det tyder på, at klimaagendaen er meget central i de dybe magthaveres gennemførelse af den nye, satanisk-zionistiske verdensorden, hvor Mørket bliver totalt forklædt som falsk Lys.

Danmark er nu reelt i krig mod Rusland, da vi har leveret penge, våben og nu også træning af soldater til Ukraine. Det betyder, at Danmark er et legitimt mål for russiske missiler og atomvåben. Samtidig er det tredje alternativ – at insistere på fred og ikke-vold – blevet fuldstændigt ignoreret. Dette er naturligvis resultatet af nøje planlagt propaganda udført af NATO under ledelse af USA under styring af Israel.

The Exposé graver i sagen om briten Alex Belfield, der den 16. september i år blev idømt 5½ års fængsel for fire tilfælde af såkaldt ‘online stalking’. The Exposé antyder, at den populære youtuber og journalist er et offer for ‘lawfare’, dvs. misbrug af loven til at ramme politiske modstandere. ‘Warfare’ betyder som bekendt ‘krigsførelse’ på engelsk, og ‘lawfare’ er afledt heraf. Det særlige ved sagen er, at Alex Belfield tilsyneladende ikke er skyldig i andet end kritiske ytringer på internettet mod navngivne personer. Det kunne tyde på, at begrebet ‘stalking’ nu begynder at blive misbrugt af systemet til at stresse og fængsle kritiske journalister.

Britiske The Exposé afslører også, at Storbritannien har været ramt af 39.121 overskydende dødsfald i løbet af de seneste 6 mdr. Det svarer til 214 døde pr. dag. Det drejer sig om officielle data udgivet af både Office for National Statistics og Public Health Scotland. Storbritannien har lidt 332.111 dødsfald siden midten af april 2022 resulterende i 39.121 overskydende dødsfald sammenlignet med 2015-2019 fem-års-gennemsnittet. De ekstra dødsfald startede i uge 16 (den uge der begyndte den 18. april) 2022. The Exposés analyse konkluderer om årsagen til de ekstra dødsfald: “Der kan ikke findes anden konklusion til det faktum, at dødsraten pr. 100.000 er lavest blandt de uvaccinerede, end at covid-19-injektionerne slår folk ihjel.” The Exposé har tidligere i flere analyser og artikler afsløret, hvordan de officielle data tydeligt viser, at dødeligheden er markant højere blandt de coronavaccinerede sammenlignet med de uvaccinerede. Det omfatter også en højere dødelighed blandt de vaccinerede af den sygdom, som vaccinen ellers skulle beskytte imod.

Kilde: De Vigtige Nyheder 12.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Aron Visuals)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments