Ph.d.’er er ikke til meget hjælp: Bestik professoren, og du har kontrol over hele afdelingen

Der er gennem de sidste par årtier blevet uddannet enormt mange ph.d.’er i Danmark. Man skulle derfor tro, at der var masser af kvalificerede mennesker til at deltage i faglige og offentlige debatter om væsentlige samfundsmæssige spørgsmål såsom corona, vacciner og ernæring. Det virker desværre som om, at det intellektuelle niveau i den offentlige debat … Læs videre Ph.d.’er er ikke til meget hjælp: Bestik professoren, og du har kontrol over hele afdelingen
Dette indhold kræver, at du er oprettet som bruger og er logget ind. Det er gratis. Brug Profil-menuen øverst til venstre på din skærm.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 12 november 2022, 17:32 17:32

det er præcis sådan det er- tak kh

søndag, 13 november 2022, 12:31 12:31

Det trot jeg faktisk du har helt ret i, mødte på et tidspunkt en PhD som nok var i slut tyverne, altså en som havde gået den lige vej og endda forskede i et område indenfor sundhed som til min store overraskelse havde taget vaccinen og nærmest udtrykte at hun havde givet op i forhold til at tage aktivt stilling.. Suk.

Last edited 24 days ago by Silas
søndag, 13 november 2022, 13:58 13:58

Danske forskere er ikke blot uvidende men direkte medløbere. Det svarer vel lidt til nazisterne hvor der også var højt uddannet læger som grundet deres passivitet og autoritetstro hjalp med “projektet” https://www.dr.dk/nyheder/seneste/danske-forskere-skal-teste-influenzavaccine-med-mrna-teknologi Dog er der danske forskere hos Bavian Nordic som er igang med at udvikle en corona vaccine som ikke er baseret på mRNA dette er da lidt et håb i mørket.. Dog har de så desværre en tendens til at oversælge den som variant sikker selvom der ingen evidens er, jeg har endda spurgt deres RogD afdeling men de kunne ikke komme med noget som kunne underbygge deres… Read more »

Last edited 24 days ago by Silas
søndag, 13 november 2022, 18:10 18:10

Temaet går igen fra din artikel: ‘de intellektuelle sagde ikke fra’. Hvor budskabet var at de intellektuelle er ‘ufrie’. Hvor en frisør kan gå sin vej og let finde ansættelse andetsteds, kan professorer og intellektuelle ikke bare udskifte deres job eller kollegaer. Og frygter at miste jobbet. Men værst… som du skriver ovenfor: Hvis de kloge i virkeligheden lærer ‘ikke at stole på sig selv’. Og så spørger jeg: Er det ikke det, der sker i skolesystemet? Dag ud, dag ind? Fra helt små, lærer børn at være stille, lytte, at læreren har svarene. Og de lærer IKKE at lytte… Read more »

Last edited 24 days ago by Chris3