Brændgaard Avisen #11: Dødeligheden er steget med 1.314 % fra 2020 til 2022 i Storbritannien

Der sker noget mystisk og dramatisk i Storbritannien for tiden. Nye tal fra den britiske regering har bekræftet voldsomme stigninger i antallet af overskydende dødsfald af alle årsager. Der er målt en stigning på 1.314 % (ja, et tusinde tre hundrede og fjorten) gennem de seneste 6 mdr. sammenlignet med samme periode i 2020. Sammenlignet med 2021 har stigningen i år været på 731 %. Det er det britiske medie The Exposé, der har afsløret dette.

Det norske medie Steigan beretter om en ny analyse af 12 forskellige mundbind. Analysen fandt, at de alle indeholdte kræftfremkaldende stoffer. Det betyder, at kravet om brug af mundbind reelt var et krav om indånding af kræftfremkaldende stoffer. Vi må se, om det uhyggelige krav vender tilbage i denne sæson, hvor magthaverne i Danmark indtil videre går særdeles stille med dørene i forhold til corona.

Når man følger hovedstrømmen af presse og politik i Danmark, er det som om, at corona er et overstået kapitel. Kritikken er blevet afgrænset til spørgsmålet om minksagen, som set i lyset af den markante forøgelse i dødelighed blandt mennesker, som også er registreret i Danmark af uafhængige analytikere baseret på officielle danske data, må siges at være et underordnet problem. Det er selvfølgelig klart, at man som mulig massemorder hellere vil mistænkes for at have slået mink end mennesker ihjel. Det propagandamæssige håb er måske, at minksagen kan lynaflede fra mennneskesagen.

Den langt mere alvorlige menneskesag er, at nedlukningerne, vaccinerne, mundbindene og den sociale isolation har slået folk ihjel og fortsat dræber. Tallene taler deres eget tydelige sprog. Det er bare med at sammenligne forekomsten af f.eks. ekstra dødsfald blandt vaccinerede med forekomsten hos samme køn- og aldersgruppe af uvaccinerede. Statens Serum Institut gør dog, hvad de kan for at forhindre os i at blive oplyst om dette. Jeg frygter, at SSI lige pludselig sletter alle dødsdata, så det simpelthen bliver umuligt at gøre op. Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad kriminelle i den udøvende magt i Danmark kan slippe afsted med i forhold til at slette bevismateriale for tiden. Så hvorfor ikke også slette de døde.

Objektivt set er situationen den, at den danske regering og de danske sundhedsmyndigheder via de facto tvang og medløbende læger har presset udokumenterede injektionsvæsker betegnet covid-19-vacciner ind i 80 % af os. Hvis vaccinationsprocenten havde været tættere på 100, så ville det være umuligt at vide, om der er nogen forskel på sygelighed og dødelighed blandt vaccinerede og uvaccinerede. Men vi 20 % uvaccinerede udgør en ganske stabil referencegruppe, og især de vaccinerede har en interesse i, at kortene bliver lagt på bordet nu. Hvad er det egentlig, I har fået sprøjtet ind i kroppen?

Hvis vaccinationsprocenten havde været tættere på 100 %, så ville den stigende dødelighed kunne bortforklares med nye virusvarianter, der videre kunne retfærdiggøre nye boosterstik, hvorved en drabelig skrue uden ende var konstrueret uden mulighed for afsløring. Det Perfekte Massemordsvåben kunne man fristes til at kalde det. Det lykkedes dog heldigvis ikke, da vi var mange, der stod imod presset og nu indgår i kontrolgruppen.

Kilde: De Vigtige Nyheder 14.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (engin akyurt)

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 14 november 2022, 18:05 18:05

Min mor har efter hendes 2 stik fået hudkraft 2 gange, 1 lungebetændelse, og er konstant syg. Jeg anbefalede hende at tage magnesium dagligt i håbet om at det kunne genskabe nogle af de ødelagte dele af immunforsvaret. Hun mærkede straks forbedring og tager dem dagligt nu. Når sundhedsvæsenet benægter at der er en sammenhæng sætter det også en stopper for at sundhedsvæsenet kan prøve at afhjælpe vaccineskaderne.. Hvis min mor ikke begyndte med magnesium er jeg 99℅ sikker på at hun indenfor de næste 2 år også vil blive en del af overdødelighedsstatistikken

Last edited 23 days ago by Silas