Brændgaard Avisen #12: Dødeligheden i Danmark er nu 11 % højere end forventet

Velkommen til en ny omgang vigtige og oversete nyheder fra den store, vidende verden. Jeg ville egentlig hellere bringe opmuntrende nyheder om liv, men det er desværre døden, der presser sig på i denne tid. På den anden side, så er livet jo den anden side af døden, så ved at udsætte døden, kan vi fremme livet – hvis altså vi husker at leve, mens vi gør det i stedet for at frygte døden så meget, at vi glemmer at leve, inden det uundgåelige sker under alle omstændigheder.

The Vigilant Fox bragte i forgårs en oversigt over mortalitetsdata gennemgået af den tidligere Blackrock-chef Ed Dowd. Gennemgangen sætter fokus på udviklingen i dødsraten i Danmark under coronakrisen, dvs. 2020, 2021 og 2022. Baseret på dødsraten fra 2011 til 2019, så var den forventede dødsrate i Danmark på 0,92 % i 2022. Den er i stedet steget til 1,02 % i år svarende til en stigning på 11 % sammenlignet med forventningen. Dødsraten var nogenlunde normal i 2020, men den steg markant i 2021 og den forstætter med at sige nu i 2022. Ed Dowd dokumenterer, at samme mønster er set i England og Wales.

The Vigilant Fox beskriver, at de danske myndigheder som følge af udviklingen i dødstallene har forbudt covid-19-vaccinen til personer under 50 år. Dette er dog ikke rigtigt. Ændringen er, at dem under 50 år nu selv skal betale for sprøjten, og det kan de gøre fra og med i dag. Så må vi se, hvor populært den moderna udgave af russisk roulette-spillet er i de hyggelige, autoritetstro hjem.

Det er i øvrigt også i dag, at planeten runder 8 milliarder indbyggere. Jeg skal ikke gøre mig klog på, om det er alt for mange. Jeg synes dog, at en eventuel reduktion i den globale befolkning burde ske på et oplyst og frivilligt grundlag i stedet for den aflivning via vaccine, der tilsyneladende pågår nu. Når befolkningsreduktionen sker på den igangværende, fordækte måde, så kan det skyldes, at nogen ønsker at lege Gud og iscenesætte en kunstig evolution, så det kun er de gener, der kan tåle det bioteknologiske styresystem og den relaterede elektromagnetiske stråling, der overlever og fortsætter til de næste generationer.

Steigan har afsløret dobbeltmoralen hos den globale klimaelite, der holder topmøde i disse dage. De er fløjet til mødet i private jetfly og nyder livet med gourmetmiddage, mens de vil have os andre til at blive hjemme alene foran skærmen og spise insekter. Det lyder uhyggeligt, så det bliver et nej tak her fra.

Kilde: De Vigtige Nyheder 15.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Zdeněk Macháček)

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 15 november 2022, 15:37 15:37

En større befolkning leder til større mulighed for arbejdsdeling/specialisering, hvilket øger velstanden.