Brændgaard Avisen #13: 14 flere danskere dør nu pr. dag end før coronaen

Nyhederne i hovedstrømmen er optaget af missilnedslaget i Polen. Det er her værd at huske, at 2. Verdenskrig også startede i Polen. Nazi Tyskland invaderede Polen, og det fik de den tyske befolkning med på som oplevet selvforsvar, da nazistiske soldater forinden havde klædt sig ud som polske soldater og angrebet en tysk radiostation. Det er det, man indenfor militærsprog kalder ‘falsk flag’.

Indtil videre er der kun én sikker vinder i den igangværende krig. Det er militærindustrien. EU er blevet enige om at bruge yderligere 500 milliarder kroner på indkøb af militært isenkram. Det er selvfølgelig også synd for militærindustrien, at de ikke kunne tjene penge på krigen mod corona. Det militærindustrielle og det farmaindustrielle kompleks lever af krig og sygdom. Deres største frygt er, at der udbryder fred og sundhed, så det er ikke så mærkeligt, hvis de proaktivt skubber på for at skabe forudsætningerne for, at de kan sælge deres produkter. Det er jo bare markedsføring.

Det ser i øvrigt ud til, at vi som forventet får en vinter uden coronafascisme. SSI har meddelt, at de forventer faldende eller stabil udvikling i coronasmitte over vinteren. Fraværet af nye coronaproblemer giver os dermed god tid til at evaluere effekten af coronaindsatsen. Et vigtigt effektmål her er dødsraten. Jeg har i dag trukket de nyeste officielle danske dødsdata fra Danmarks Statistik. De viser en stigning på 14 dødsfald pr. dag i første halvår af 2022 sammenlignet med gennemsnittet af 5-års-perioden før coronaen, dvs. 2015-2019. De 14 ekstra døde pr. dag svarer til en stigning i dødsraten på 9 %.

Hvis du har hørt nyheder fra hovedstrømmen om, at dødeligheden i Danmark ikke er steget, men måske snarere faldet siden coronaen gjorde sit indtog, så kan det forklares med forskellige tidsperioder for dataopgørelser. I 2020 faldt dødeligheden i første halvår med 2 dødsfald pr. dag, mens den var uændret i 2021. Det er først her i 2022, at der er begyndt at ske noget nærmest eksplosivt med dødeligheden i Danmark. Det kan tidsmæssigt forklares med, at det nye coronavirus var forholdsvis ufarligt, hvorimod de følgende coronavacciner har vist sig at være forholdsvis farlige. Det er påfaldende, at dødeligheden faldt i det år, hvor pandemien rasede mest intenst, og før vaccinerne – det af Søren Brostrøm udnævnte ‘supervåben’ – kom på markedet. Ja, man tænker jo sit, så længe det er lovligt at tænke.

De fleste af de ekstra dødsfald bliver tilskrevet pludselige hjerteanfald. Flere bedemænd i Danmark undrer sig også over, at de begraver flere unge, der pludselig er faldet døde om af hjertestop. Det britiske medie Off Guardian beskriver, hvordan propagandapressen nu prøver at bilde os ind, at det er klimaforandringer, der er skyld i, at hjertet holder op med at slå. Ja, så har man hørt det med…

Kilde: De Vigtige Nyheder 16.11.2022 og Statistik: Dødsfald i Danmark

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Todd Thompson)

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 16 november 2022, 15:04 15:04

Og her er så endnu et ansigt på en som i en relativ ung alder pludselig dør

https://www.bt.dk/fodbold/champions-league-og-ligue-1-dommer-er-doed-fik-et-slagtilfaelde-under-traening

Synes nærmest at det er på daglig basis at nan læser om en kendt som pludselig dør