Norske Sigmund fik 4 måneders fængsel og 6 års udvisning fra Danmark

En pårørende til nordmanden Sigmund oplyser, at Sigmund ved Retten i Nykøbing Falster i går er blevet idømt 4 måneders ubetinget fængsel for overtrædelse af Straffelovens § 252 og § 119.

Han blev dømt for at have bragt polititjenestemænd i fare ved at foretage en pludselig opbremsning på motorvejen samt for overtrædelse af knivloven ved besiddelse af en brødkniv og en grøntsagskniv.

Både efterforskeren, retten og den beskikkede forsvarer valgte at tilsidesætte tekniske beviser fra Tesla-bilens logbog, der i følge den pårørende viste, at det ikke var Sigmund selv, men bilens automatik der havde foretaget opbremsningen. Retten vurderede tilsyneladende heller ikke, at besiddelse af knive til madlavning er anerkendelsesværdige formål i forbindelse med en biltur fra Norge til Italien og retur.

Den pårørende oplyser til Frihedspressen, at der var 14 politifolk til stede i retslokalet for at holde styr på tilhørerne. En tilhører, en dame, blev i følge den pårørende brutalt båret ud efter ordre fra dommer Anne Bundgaard, efter damen havde spurgt, om dommeren kunne tale lidt højere.

Ud over de 4 måneders fængsel, hvoraf Sigmund nu har afsonet de 2 i varetægtsfængsling, blev han også straffet med konfiskering af bilen, 6 års udvisning fra Danmark, 1 år uden kørekort, bøde på 3.500 kr. og betaling af sagens omkostninger.

Læs mere om sagen

Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 16 november 2022, 17:41 17:41

Det lyder godt nok urimeligt at han kan kan blive dømt for en hård opbremsning foretaget af bilens automatik. Lyder som en politisk arrangeret dom.

Annette Bishop
onsdag, 23 november 2022, 23:25 23:25

Det lyder jo fuldstændig sindsygt, men det er jo nok mere det med papirerne da han kom over grænsen. De kan ikke have at folk sådan går rundt og tror de er frie mennesker, så det skal straffes hårdt.