Syv kriterier for det perfekte våben til skjult massemord

Jeg vil her formulere nogle kriterier for det perfekte våben til skjult massemord. Jeg vil på det kraftigste fraråde enhver at bruge denne tekst som en vejledning, da massemord er ulovligt i Danmark.

Kriterie #1: Lav dødsrate

Når antal dræbte pr. antal ramte over en given tidsperiode er lavt nok, så bliver det sværere at opdage, og det kan lettere bortforklares med andre årsager. Den fejl, som mange massemordere tidligere i historien har gjort, er, at de slår for mange ihjel over en for kort tidsperiode.

Kriterie #2: Ikke våben

Det siger sig selv, at det perfekte våben ikke må blive opfattet som et våben af dem, der bliver ramt af det. Det er bedst at camouflere våbnet som noget, der modvirker noget andet, der bliver opfattet som farligt.

Kriterie #3: Skab frygt

Skab massiv frygt for det, våbnet bliver opfattet som supervåben imod. Skab oplevelsen af, at hvis man ikke lader sig skyde, så går det grueligt galt.

Kriterie #4: Skyd frivillige

Hvis folk tror, at det at blive ramt af våbnet gør, at de kan undgå at blive ramt af noget andet, som de har lært at være meget bange for, så vil de frivilligt lade sig skyde. Når de har ladet sig skyde frivilligt, er det også sværere senere hen at blive sure på dem, der har trykket på aftrækkeren. De kunne jo bare have sagt nej.

Kriterie #5: Brug mellemmænd

Lad så vidt muligt være med at trykke direkte på aftrækkeren selv. Skab et system med mellemmænd, der trykker på aftrækkeren i den samme konstruerede tro som de frivillige, de skyder, at det er sundt at blive skudt.

Kriterie #6: Fjern referencegruppen

Pres på for at våbnet rammer så tæt på 100 % af befolkningen som muligt. Når der ikke er nogen referencegruppe af ikke-ramte, og når folk har ladet sig skyde for at undgå noget, de oplever som endnu værre, så er det noget nær umuligt at afsløre, at det faktisk var et planlagt, bevidst våben, de blev ramt af. Massemordet kan da camoufleres som, at endnu flere ville have været døde, hvis folk ikke havde ladet sig skyde af det perfekte våben.

Kriterie #7: Selektivt våben

Hvis det er teknisk muligt, så sørg for at våbnet er selektivt på en sådan måde, at det skåner dine egne, selvom de bliver ramt. På den måde kan dine egne blive ramt af lige så mange skud som de andre, og den ligelige fordeling af skud vil reducere risikoen for at blive opdaget som massemorder. Det vil vække mistanke, hvis dine egne konsekvent undgår at blive ramt. Sørg derfor for, at de bliver ramt uden at tage skade.

Cover: Unsplash.com (Jackson Simmer)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments