Brændgaard Avisen #14: Kriminelle gør kritikere til kriminelle for at skjule deres egen kriminalitet

Nu er endnu en chef for Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) blevet politianmeldt for at tillade folkeoplysning om samarbejdet mellem Danmark og USA om ulovlig aflytning af det danske folk. FE-chef Svend Larsen er politianmeldt for ikke at handle på advarsel om Claus Hjorts udtalelser i pressen. Det er det rene Omvendstlev, når højtstående kriminelle kan slippe afsted med deres kriminalitet ved at beskylde gode folk, der afslører deres kriminalitet for at være kriminelle. Det er en taktik, vi efterhånden har set i en række politisk betændte sager i nyere tid. Det tyder på, at der er behov for at få ryddet grundigt op i den absolutte top i magtpyramiden i Danmark.

Der er koks i propagandaen om det missil, der ramte Polen. Beviserne tyder på, at det var et ukrainsk missil, og den danske udenrigsminister er hurtig på aftrækkeren med at give Rusland skylden for, at Ukraine har ramt Polen med et missil.

Apropos propaganda i Omvendtslev så er Dronning Margrethe blevet hædret med en talepris for sine nytårstaler – og Dronningen har hædret en garder med ‘Dronningens ur’ for at være en flink ung mand. Der var også en ung elektriker, der fik en pris for sin demonstrationstale, der startede ‘lærlingeoprøret’. Jamen, det er da dejligt, at magteliten kan hædre hinanden for taler, der sikrer, at folket ikke opdager de store problemer i dette land.

Apropos at bruge sin stemme, så har Sverige nu vedtaget en omfattende grundlovsændring, der reducerer ytringsfriheden. Det er en ændring om spionage, der betyder, at det i fremtiden bliver strafbart at dele oplysninger, som kan skade Sveriges forhold til et land eller en international organisation. Lovændringen vil i voldsom grad demotivere whistleblowere fra stå frem og medierne fra at formidle afsløringer fra whistleblowere.

I Italien har politiet slået til mod en nazigruppe med tilknytning til ukrainske Azov. Der var tale om konkrete terrorplaner inspireret af moské-massakren i New Zealand.

Apropos New Zealand så har ph.d. Guy Hatchard den 14. november 2022 sendt et åbent brev til landets øverste politichef og retsmediciner om, at rekordstigningerne i overdødelighed i landet skal efterforskes med specifikt fokus på covid-19-vaccinerne som den mistænkte årsag. I det åbne brev beskriver Hatchard konkrete tiltag, der kan styrke efterforskningen af mistankerne om, at covid-19-vaccinerne ikke er forebyggende medicin, men snarere biologiske våben.

Kilde: De Vigtige Nyheder 17.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Denny Müller)


Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 17 november 2022, 21:42 21:42

Men er vi ikke enige om at det som skete i New Zealand, var statsorganiseret? Dvs dem de anholder i Italien må være nogle decoys.. altså, nogle som staten måske bare ikke kan li og derfor bruger New Zealand massakren som undskyldning for anholdelse.. som med udtrykket terror.
Ordet terror er jo blevet en substans af rent faktisk at staten kan slå uskyldige mennesker ihjel, de skal bare få en journalist til at skrive det i sit dagblad, og journalister vil bare sælge.
regeringerne kan bruge ordet terror på enhver og man er fanget. Det uhyggeligt

Last edited 19 days ago by kaoticband