Brændgaard Avisen #16: Ukraine bliver det nye Stor Israel, der redder os fra coronaen og alt ondt med velsignede vacciner

Overdødeligheden stiger, men hvorfor? Fænomenet bliver stort set ignoreret i hovedstrømmen. Der er dog nogle forsøg på at give klimaforandringer skylden for, at ellers unge og raske mennesker pludselig falder døde om af hjertestop. Dette er naturligvis et bedrag for at dække over de virkelige årsager, der snarere skal findes i coronapolitikken.

Der har rent dødsmæssigt været to hovedproblemer med coronapolitikken i både Danmark og resten af verden. Det første problem var nedlukningerne, der ud over at medføre sundhedsskadelig social isolation også medførte udsættelse af diagnoser og behandling for livstruende sygdom. Det andet problem var den massive anvendelse af de såkaldte “vacciner” mod covid-19 og smitte, selvom dokumentationen for indhold, effekt og sikkerhed var utilstrækkelig. Det er svært at vurdere, hvor mange der er døde som følge af nedlukningerne, og hvor mange der er døde som følge af vaccinerne, men begge årsager er formentlig på spil samtidig. The Exposés analyser af det tidsmæssige forhold mellem introduktion af vacciner til forskellige aldersgrupper, og den følgende stigning i dødelighed i netop de grupper tyder på, at vaccinerne i hvert fald spiller en rolle.

Selvom det hurtigt viste sig, at vaccinerne hverken forebyggede smitte eller sygdom, så fortsatte regeringen og myndighederne ufortrødent med at presse på for disse stik. Da det nu har vist sig, at disse stik ikke blot ikke virker som tilsigtet, men decideret slår folk ihjel, så må det betragtes med medskyldighed i massemord at fortsætte som om, intet var hændt.

Når vaccinerne endnu ikke er blevet trukket tilbage, så kan det måske forklares ved, at globalt vaccinepas og tilhørende digital identitet er meget højt på den globale magtelites agenda. Det fremgår nu tydeligt af G20-landenes udmelding, som både Steigan og The Exposé har artikler om. G20 prøver at bane vejen for WHO som en global overgangsregering i den falske sundheds uhellige navn.

Vi skal i øvrigt ånde lettet op over, at det i denne omgang ikke lykkedes Zelensky og Associated Press at starte 3. Verdenskrig for fuld styrke med den falske historie om, at Rusland havde ramt Polen med et missil. Sandheden viste sig at være, at det var Ukraine, der havde ramt Polen.

Der er mange agendaer på spil samtidig om Ukraine. En af dem er den nye zionistiske om, at Ukraine er det nye Stor Israel, og nogen presser formentlig massivt på i kulisserne for, at deres store dommedagskrig skal komme nu, så Israel kan tone frem af krigens tåger som det store lys for verdens nationer, som vi alle vil se op til og underkaste os. Der er tale om religiøs fanatisme af en kaliber, der får Islamisk Stat til at ligne en flok forvirrede børnehavebørn på udflugt i et alt for varmt land.

Kilde: De Vigtige Nyheder 19.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Tina Hartung)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments