Åndelig anerkendelse for Jesus-følgere: Sådan blev jeg korsfæstet lige før coronaen

Jeg blev korsfæstet i overført betydning, da jeg i 2019 i Københavns Byret blev idømt 14 måneders fængsel baseret på en falsk voldtægtsanmeldelse fra en kvinde med tilknytning til en zionistisk sekt.

At jeg senere blev pure frifundet for alle anklager i Østre Landsret har ikke fjernet korsfæstelsen, som via medieomtalen var et regulært karaktermord.

Det kan jeg så bruge resten af mit liv på at være bitter over. Jeg kan også se det som en uventet anerkendelse af det spirituelle og politiske arbejde, som jeg gik i gang med i 2016 som følge af en slags vækkelse. Jeg var dog dengang ikke selv klar over, at det var hverken spirituelt eller politisk. Jeg gik bare naivt efter sandheden, som jeg så erfarede var særdeles ildehørt i visse kredse.

Det er min klare opfattelse nu, at vi som kristne med Jesus som rollemodel er forpligtede til at turde lade os korsfæste. Jesus blev korsfæstet helt bogstaveligt, fordi han sagde sandheden om dem, der kaldte sig jøder uden at være det. Han sagde fra overfor Satans synagoge, og de falske jøder fik manipuleret de romerske herskere til at dømme Jesus til døden.

De åndelige og politiske efterkommere i dag af dem, Jesus kritiserede, og som fik ham hængt på korset via romerne, er zionisterne. Ikke alle zionister, kun dem der dyrker kriminalitet og bedrag. De kan stadigvæk ikke lide det, når deres bedrag bliver afsløret. Jesus endte på korset som død. Jeg endte på forsiden af Ekstra Bladet og B.T. som voldtægtsforbryder.

Jesus som rollemodel

Nu skal man jo i Jantelovens hjemland passe på med at sammenligne sig selv med Jesus. Eller skal man nu også det? Efter dyb eftertanke er jeg kommet frem til, at vi ALLE bør sammenligne os med Jesus! Den største illusion, som kirken har skabt for moderne kristne, er, at Jesus allerede har gjort al arbejdet for os, så nu kan vi bare læne os tilbage og TRO.

Jesus siger, at han er vejen. Det forstår jeg bl.a. på den måde, at han er vores rollemodel. Vi skal gøre, som han gjorde. Det omfatter, at ægte spiritualitet også har et politisk udtryk. Eller for at bruge et tantrisk begreb: Det indre og det ydre er vævet sammen.

Hvis Jesus var på Facebook i dag, så ville hans konto nok hurtigt blive lukket på grund af ‘hadtale’. Ord som ‘satans synagoge’, ‘øgleyngel’, ‘rovlystne’ og ‘dømt til helvede’ er ikke ligefrem politisk korrekt tale i dag, men det er ikke desto mindre ord, som Jesus i følge Det Nye Testamente brugte om vores åndelige og politiske modstandere. Jesus væltede bankfolkenes borde på de falske jøders tempelplads, men derudover var han ikke voldelig i sin politiske aktivisme for sandhed og retfærdighed.

Pointen er, at det åndelige mørke findes, det kommer til udtryk som magt- og pengebegær, og det er vores pligt som følgere af Jesus og det sande lys at sige fra og tale højt, når vi møder mørket på vores vej også i den ydre, materielle verden – og måske vælte et par borde i ny og næ, hvis det er nødvendigt.

Hvis vi betragter de coronarelaterede overgreb med vacciner, mundbind og nedlukning som udtryk for Satans synagoge i vores tid, så er det simpelthen vores pligt som Jesus-følgere at sige fra. Mange af dem, der har sagt fra, har erfaret meget konkret, hvordan de er blevet korsfæstet ved at blive udskammet og udstødt fra det sociale fællesskab på arbejdspladsen, i familien og blandt vennerne. Det er trist, men sådan må det være, og det giver jo så mulighed for at opsøge og indgå i nye fællesskaber af moderne korsfæstede.

Bær dit kors med stolthed og glæde!

Cover: Foto fra et mainstreammedie, der medvirkede i min korsfæstelse. Billedet blev taget udenfor Københavns Byret få minutter efter jeg havde modtaget og anket min dom på 14 måneders fængsel for noget, jeg ikke havde gjort, men som en zionistisk honningfælde påstod ved at lyve.

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 24 november 2022, 12:04 12:04

Tror rigtig mange mennesker, mig selv inklusiv, er blevet “korsfæstet”, nogle med en mere intens korsfæstelse end andre, men vi må alle leve med en ufattelig stor byde eller gave. hvordan man nu ser det resten af livet.. Fik lige en vild “åbenbaring” Jesus eller Gud har forbudt dødsstraf. Det sker når han siger lad den uden synd kaste den første sten. Det han mener er at ingen jordiske personer har ret til at udføre en henrettelse, uanset om der måtte være lovhjemmel. Det tilkommer kun gud at tage og give liv. Får normalt aldrig sådanne tanker, men hørte værset… Read more »

Last edited 13 days ago by Silas