Brændgaard Avisen #21: 1700 % stigning i pludselig død blandt sportsfolk

I dagens Avis ser jeg nærmere på Zelenskyj, coronavaccinerne og det politiske spektrum.

Mens Zelenskyj presser på for at starte 3. Verdenskrig, så kommer der hver dag nye afsløringer om dødsfald i kølvandet på covid-19-vaccinerne.

De nye afsløringer sker samtidig med, at sundhedsmyndigheder i Canada opfatter vaccinetøven som en psykisk sygdom. Vaccinedebatten, eller hvad man skal kalde det, når de uenige aldrig er i direkte dialog, har aldrig været mere ekstrem og polariseret end nu.

The Exposé fortæller om et nyt studie, der har vist, at der er sket en stigning i 1700 % i antallet af atleter, der pludselig er døde siden covid-19-vaccinationen begyndte. Når man ser på fodboldspillere organiseret i FIFA, så var der 300 % flere, der døde i 2021 sammenlignet med gennemsnittet af de forgangne 12 år, beretter The Exposé også.

De danske hyggemedier bringer intet om disse vigtige nyheder, hvorved de måske medvirker i tildækning af organiseret massemord på global skala. Alle medlemmer af Folketinget er tilsyneladende enige om, at Zelenskyj er en helt, der fortjener vores massive, ukritiske støtte, selvom vi dermed reelt støtter et nazi-fascistisk provoland, der desperat prøver at sætte gang i den store krig, som de zionistiske psykopater drømmer om. Alle medlemmer af Folketinget er også enige i den bærende fortælling om coronavirus og vaccinerne som supervåbnet. Danskerne bliver i stedet for reel, barsk oplysning hygget i søvn med nyheder om, at Mette Frederiksen, Lars Løkke og Jakob Ellemann arbejder på en bred regering hen over midten.

Det politiske system i Danmark har i mange år fungeret på samme bedrageriske måde som det amerikanske: rød blok mod blå blok. Vælgerne får den opfattelse, at der er stor forskel på politikken i de to blokke, selvom de reelt er enige om at føre den politik, som de globalistiske magthavere dikterer. Hvis man er utilfreds med rød, kan man stemme blå. Hvis man er utilfreds med blå, kan man stemme rød. Uanset om regeringen er rød, blå eller lilla, så er det ikke det danske folk, der bestemmer, og det har det ikke været længe. Opfattelsen af valgfrihed forhindrer oprør, men det er en frihed til at vælge mellem to dårlige muligheder. Det er diktatur forklædt som demokrati.

Det politiske spektrum fra højre til venstre gav måske mening engang, men nu hvor både dem til højre og dem til venstre er blevet globalister, så er rød/blå nu reelt en falsk dikotomi, dvs. en falsk modsætning. Det reelle politiske spektrum, som slet ikke findes i hovedstrømmen, er det mellem blind tro på konstruerede narrativer (f.eks. om coronavacciner og Zelenskyj) og fri skepsis om alle magtbærende fortællinger (dvs. videnskabelig tænkning med krav om evidens). Eller lidt mere forenklet beskrevet, så går det reelle spektrum i moderne politik fra løgn til sandhed. Så længe de politiske debatemner er baseret på løgnehistorier – eller i hvert fald narrativer, som det er tabu at betvivle – så er alle andre politiske opdelinger irrelevante.

Kilde: De Vigtige Nyheder 24.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Peter Glaser)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments