Brændgaard Avisen #22: Coronavaccinerne er en amerikansk militæroperation

Det er svært at stå imod presset fra verdens største militære magt, hvis de mener, at hele verdens befolkning skal have en udokumenteret indsprøjtning – også selvom det rent sundhedsfagligt er en særdeles dårlig idé.

Det danske alternative medie NewSpeek har afsløret, at Peter McCullough har afsløret, at Alexandria Latypova har afsløret, at de omstridte mRNA-vacciner er produceret under ledelse af det amerikanske forsvarsministerium, (Department of Defense, DOD). Afløringen stammer fra efterforskning udført af Alexandria Latypova, der er en tidligere leder på det farmaceutiske felt.

De nye afsløringer tegner et billede af, at det er DOD, der driver massevaccinationen, og at hverken den amerikanske sundhedsstyrelse, lægemiddelstyrelse eller vaccineproducenterne har kunnet stoppe det. Vaccineproducenterne fungerer angiveligt udelukkende som markedsføringsfacader, der skal fjerne fokus fra de virkelige bagmænd. Det fremgår endvidere, at mRNA-teknologien er udviklet under DARPA, som har forsket i dette siden 2011. The Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) er en afdeling under DOD.

Nu er det jo ikke noget nyt, at den danske regering gør, hvad den amerikanske regering beder den om at gøre. Især ikke når det drejer sig om ‘national sikkerhed’ og forsvar. Det nye er, at en militæroperation er blevet gennemført fordækt som en sundhedsoperation. Det er også rimeligt at betvivle, hvad det reelle formål egentlig er med de indsprøjtninger.

Jeg har tidligere afsløret, at også i Rusland er sundhedsfaglige protester fra højeste akademiske niveau mod den nye type vaccine blevet ignoreret, så det ser ud til, at det er noget, der er blevet trumfet igennem i fællesskab af de magter, de fleste ellers tror, er ærkefjender og nu næsten eller fuldt ud er i krig mod hinanden via Ukraine.

Det bedste mål for, hvordan vaccinerne virker i den virkelige verden er at sammenligne forekomsten af sygdom og død pr. 100.000 køns- og aldersmatchede personer, der har modtaget 0, 1, 2, 3 eller 4 stik. Eller rettere sagt: Det er det næstbedste mål, da det bedste mål er randomiserede, placebokontrollerede interventionsforsøg med lang varighed. Det er det sædvanlige krav ved godkendelse af ny medicin, men det er ikke håndhævet ved mRNA-covid-19-vaccinerne. Vi har derfor kun epidemiologiske data til at vurdere langtidseffekterne.

I Danmark er det Statens Serum Institut, der overvåger effekten af vaccinerne. De har slet ikke i dette år formidlet data om vaccineeffektiviteten hos vaccinerede sammenlignet med uvaccinerede. Deres argument for ikke at gøre det, holder ikke vand rent fagligt og videnskabeligt, og det er uetisk at tilbageholde den vigtige information fra befolkningen og de beslutningstagende politikere.

BT har afsløret, at Djøfbladet har afsløret en rapport fra Arbejdstilsynet, der har afsløret, at de ansatte i Sundhedsstyrelsen er kritiske overfor Søren Brostøm og direktionens måde at kommunikere på. BT fortæller også, at Brostrøms højre hånd, vicedirektør Helene Bilsted Probst, har sagt op og skifter til et job som lægefaglig koncerndirektør i Region Midtjylland. Brostrøm er tilsyneladende en mand under pres fra flere fronter.

Kilde: De Vigtige Nyheder 25.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Clay Banks)

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments