Farlige ord: SSI og DR i nyt bedrag om vaccinetal

Statsmediet DR påstår, at nyligt boosterstik mod corona beskytter godt mod indlæggelse. Denne konklusion er efter min vurdering baseret på et talbedrag.

DR’s nyhed er baseret på, at Statens Serum Institut (SSI) nu vurderer vaccineeffektiviteten ved at sammenligne dem, der har fået 4 stik med dem, der har fået 3 stik.

Dem, der har fået 0 stik, indgår slet ikke i SSI’s opgørelser længere.

Her adskiller SSI sig fra flere andre lande, hvor der er offentlighed om alle antal stik inkl. 0. Jeg har fulgt disse udenlandske opgørelser tæt. Det er desværre ikke tilladt at beskrive resultaterne her på grund af Facebooks ytringscensur. (Jeg udgav denne tekst først på min Facebookside i går aftes.)

Jeg kan dog sige så meget, at når 0-gruppen ikke indgår i SSI’s opgørelse, så er det umuligt at vide, om det 4. stik har en reelt gavnlig virkning, eller der er tale om en midlertidig reduktion i en eventuel skadelig virkning af de forgangne 3 stik.

Det forlyder, at politiet i England er begyndt at afhøre akademikere, der stiller kritiske spørgsmål på de sociale medier om myndighedernes vurderinger og anbefalinger om covid-19. Det er tilsyneladende en global tendens at kriminalisere dissens.

Til Københavns Politi: Jeg erklærer mig hermed skyldig i logisk, kritisk, videnskabelig tænkning. Jeg formoder, at straffen svarer til dengang, hvor jeg ganske fredeligt tiltalte autoritetspersoner som ‘fascister’, da de opførte sig efter ordbogens definition af ‘fascisme’ overfor mig. Den sag endte jo i Københavns Byret, og jeg blev straffet med en bøde på 9.000,- kr. inkl. bidrag til fascisternes offerfond, eller hvad det var.

I retten måtte jeg i øvrigt forklare anklageren, hvordan man staver til ‘fascisme’ på dansk, da det var stavet forkert i anklageskriftet.

Min korrekte brug af det danske sprog har således givet mig en plet på straffeattesten, som nu meget passende kunne udvides med endnu en plet for korrekt brug af logisk, kritisk, videnskabelig tænkning og resulterende ytring.

Med ønsket om god bedring, kære læser, nu hvor dine øjne er blevet ramt af denne salve af farlige ord.

Referencer:

  • DR. Nyligt boosterstik mod corona beskytter godt mod indlæggelse. 24.11.2022 kl. 15:21. LINK
  • Statens Serum Institut. Ugentlige tendenser: covid-19 og andre luftvejsinfektioner. Uge 47 | 2022. 24.11.2022. LINK
  • Politiske retssager
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments