Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis abonnement Gratis presse

Vi må godt se ‘Died Suddenly’, men ikke ‘The Big Reset’

ChaosNavigator gør opmærksom på, at ‘Died Suddenly’-filmen bliver promoveret af mainstream, mens ‘The Big Reset’-filmen bliver voldsomt censureret. Det tyder på, at ‘The Big Reset’ er en reel dokumentarfilm med reelle afsløringer, mens ‘Died Suddenly’ er en kontrolleret opposition-film. En kontrolleret opposition-film virker ved at afsløre nogle underordnede sandheder og samtidig forstærke andre magtbærende narrativer […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

ChaosNavigator gør opmærksom på, at ‘Died Suddenly’-filmen bliver promoveret af mainstream, mens ‘The Big Reset’-filmen bliver voldsomt censureret. Det tyder på, at ‘The Big Reset’ er en reel dokumentarfilm med reelle afsløringer, mens ‘Died Suddenly’ er en kontrolleret opposition-film. En kontrolleret opposition-film virker ved at afsløre nogle underordnede sandheder og samtidig forstærke andre magtbærende narrativer […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x