Kategorier
Forside Gratis abonnement Gratis analyse Propagandabloggen

No Globe: Jorden er en holografisk illusion

De fleste tror, at Jorden er rund. Mange, der dyrker konspirationsteorier, begynder at tro, at Jorden i virkeligheden er flad. Dem, der graver endnu længere ned i kaninhullet opdager, at Jorden både er flad og hul. Logiske modsætninger kan sagtens forenes på dette niveau af vækkelse. Dem, der graver helt ned til bunden, opdager, at […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

De fleste tror, at Jorden er rund. Mange, der dyrker konspirationsteorier, begynder at tro, at Jorden i virkeligheden er flad. Dem, der graver endnu længere ned i kaninhullet opdager, at Jorden både er flad og hul. Logiske modsætninger kan sagtens forenes på dette niveau af vækkelse. Dem, der graver helt ned til bunden, opdager, at […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x