Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #25: Det globale vaccineregime er afsløret

I dagens Avis kommer vi rundt om legalisering af stoffer, den kommende invasion af Ghana, det drastisk faldende fødselstal i Norge, afsløringen af det Globale Vaccine Regime og forskellen på coronademonstrationer i Kina og Danmark.

Moderaterne har meldt ud, at de mener, at stoffer til eget forbrug skal afkriminaliseres. Det omfatter alle stoffer. Jeg kan kun være enig. Men: Så længe salget er kriminelt, så vil de sociale og voldsmæssige problemer fortsætte.

Ghana planlægger at købe olie med guld i stedet for amerikanske dollars. Det afrikanske land kan dermed se frem til at blive invaderet og bombet til smadder af USA. Det vil dog først ske, efter propagandaen har udstillet Ghana som et ondt diktatur med en sagesløs befolkning, der længes efter frihed og demokrati, som amerikanerne så kan komme og indføre med vold og magt. Det er i hvert fald sådan, det plejer at ske, når lande vover sig til at udfordre den globale økonomi, der er baseret på, at olie bare SKAL handles med amerikanske dollars. Selv handel med euro indebærer en risiko for invasion af verdens største militære magt.

Fødselstallet i Norge er faldet med 7,6 % i 2022 sammenlignet med gennemsnittet af 2016-2020. Samtidig steg dødstallet med 10,9 %. Det giver et samlet fald i fødselsoverskud på 51,4 % i 2022. Når det ikke har resulteret i et populationsfald i Norge, så skyldes det, at der er i 2022 var en stigning i indvandringen på 73,2 %. Covid-19-vaccinerne mistænkes for at være en vigtig årsag til både faldet fødselstallet og stigningen i dødstallet.

The Exposé har bragt en interessant artikel med dybdeborende research i, hvad mediet betegner som et Globalt Vaccine Regime. I følge den franske milliardær Philippe Argillier, så bliver verden nu dybest set ledet af 38 individer. Det gør de via, hvad der reelt er en verdensomspændende skyggeregering, der fortæller de “folkevalgte” regeringer og myndigheder, hvad de skal gøre – og her spiller vaccinerne en meget central rolle.

DR fortsætter omtalen af, hvad der ligner et ungdomsoprør i Kina mod covid-tyranniet. Kina har ført en meget mere omfattende og langvarig politik om nedlukning angiveligt for at beskytte befolkningen mod corona. De kinesiske unge demonstrerer ved at vise blanke papirer og skilte, da de ellers risikerer at blive anholdt og fængslet.

Da der var nedlukninger, mundbindskrav og coronapas i Danmark, var der også mange, der gik på gaden og protesterede. De fik kun omtale i DR, hvis de opførte sig voldeligt, eller hvis det var muligt at få det til at fremstå som om, at de opførte sig voldeligt. Jeg tænker her især på Men In Black-demonstrationerne. De mange fredelige protester med papirer og skilte med konkrete budskaber fik ingen omtale i DR. Med andre ord: Kinesiske coronademonstranter med blanke skilte får langt mere presseomtale end danske coronademonstranter med klare budskaber. Ja, der er forskel på folk.

Kilde: De Vigtige Nyheder 28.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Matthew Waring)

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x