Kategorier
Dybdegående analyse Forside Propagandabloggen

Konspirationsteori skal understøttes af videnskab og efterforskning

Jeg bliver i disse dage udskammet på Facebook, fordi jeg tror, at Jorden er rund. Jeg har sådan set været åben for, at ‘de’ måske også har løjet om Jordens form, ligesom ‘de’ dokumenterbart har løjet om 9/11, Saddam Husseins masseødelæggelsesvåben og corona. Mange ‘vågne’ bekendte har forsøgt at overbevise mig om, at Jorden er […]

Jeg bliver i disse dage udskammet på Facebook, fordi jeg tror, at Jorden er rund. Jeg har sådan set været åben for, at ‘de’ måske også har løjet om Jordens form, ligesom ‘de’ dokumenterbart har løjet om 9/11, Saddam Husseins masseødelæggelsesvåben og corona. Mange ‘vågne’ bekendte har forsøgt at overbevise mig om, at Jorden er […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x