Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #26: Pressen holder store nyheder hemmelige

Meget tyder på, at popstjernen Hugo Helmig er død, og at pressen holder det hemmeligt.

Mediet Frihedens Stemme har forespurgt hos Folkeregistret, der har oplyst, at Hugo Helmig Toft Simonsen er afgået ved døden 23.11.2022. Han blev 24 år.

Oplysningerne fra Frihedens Stemme bekræftes af Hugo Helmigs Instagram-profil, hvor sidste opslag er fra 21.11.2022. Indtil da har der været opslag hver eller hver anden dag. Kommentarerne til sidste opslag synes også at bekræfte, at Hugo Helmig er død, eller i hvert fald at mange af hans følgere har den opfattelse.

Det er påfaldende, at mainstream-pressen ikke omtaler denne nyhed, da kendte menneskers dødsfald ellers altid hurtigt bliver omtalt. Det vil naturligvis medføre yderligere spekulationer.

Apropos mediernes tavshed om visse emner, så er det stadigvæk bemærkelsesværdigt, at nyhedsmedierne i hovedstrømmen konsekvent har været tavse om de mange folkelige protester mod coronarestriktioner i Danmark og resten af Vesten indtil nu, hvor protesterne er nået frem til Kina.

Fri journalistik kan også være et farligt erhverv. Det er først nu, hvor store nyhedsorganisationer opfordrer USA til at opgive anklagerne mod Julian Assange.

Retten i Herning har afgjort, at det koster 25.000 kr. i bøde til manden, hvis han leverer sæd til en kvinde, der ønsker at modtage hans sæd med henblik på at blive gravid. En modtager af sæden, en kvinde der nu er lykkelig mor som følge af mandens gratis hjælp, udtaler, at dommen er meningsløs.

Mens Venstre er i forhandlinger med Socialdemokratiet om at danne regering sammen, så har Socialdemokratiet stemt imod deres eget lovforslag om børnetilskud til udsatte. Der er tilsyneladende ingen af landets to største partier, der kan finde ud af, hvad de vil.

Steigan afslører, hvordan Ukraines elite tjener fedt på bl.a. Danmarks støtte til det krigshærgede land.

Det norske sundhedsmedie Hemali har talt med patolog Ryan Cole, der fortæller, hvad han ser hos folk, der er døde efter coronavaccinen:

“Vi har indført et helt nyt, genbaseret produkt, dette er ingen traditionel vaccine. Jeg kalder mRNA for “the clotshot”, fordi jeg i mikroskopet ser små blokkeringer i væv. I tillæg ser jeg, at cellerne bliver “fabrikker” for et fremmed protein, spikeproteinet, og at cellerne fortsætter med at producere dette protein længe efter injektionerne.”

The Exposé afslører, hvordan 105 lande undersøger CBDC’er – Central Bank Digital Currencies (Valutaer) – og 11 har allerede lanceret dem. Det er det nye økonomiske system, der koblet til Social Credit Score kommer til at udgøre det nye lydighedsbaserede valutasystem. Det er ganske skræmmende, at det nu er ved at blive til virkelighed.

Kilde: De Vigtige Nyheder 29.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Instagram (@hugohelmig)

Tilmeld
Besked om
31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x