Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #27: Danske medier fyrer journalister i massevis

Flere danske medier i hovedstrømmen har i en tilsyneladende koordineret indsats besluttet sig for at fyre et stort antal journalistiske medarbejdere nu.

Det har også længe undret mig, at der var så mange journalister ansat i statsmedierne, når de fleste af dem slet ikke udfører journalistik. Det kan således være, at de igangværende nedskæringer er en omlægning af medarbejderstaben til, hvad moderne medievirksomheder reelt er: propaganda og underholdning.

Det coronarelaterede oprør i Kina fortsætter, og det ser ud til at være reelt og særdeles omfattende. Det er noget af et nederlag for den globale fascisme, hvis de ikke engang i et af de mest tydeligt fascistiske lande kan undertrykke folket med vold og magt under dække af folksundhed og nødvendige coronarestriktioner. De kinesiske myndigheder har anholdt en BBC-journalist, der dækkede demonstrationerne, fordi journalisten angiveligt var en risiko for spredning af corona. Det illustrerer på en meget konkret måde, hvad det reelle formål med coronapolitikken er. Det er opmuntrende, at det kinesiske folk gør oprør, og at det er så massivt, at det trænger igennem selv de meget topcensurerede statsmedier i Danmark.

I Danmark tør myndighederne åbenbart ikke undertrykke folket længere med coronarestriktioner. De forsøger i stedet at holde frygten og “supervåbnet” i live ved hjælp af dyrene. Det sidste nye er, Aalborg Zoo forebygger fugleinfluenza ved at vaccinere strudse. Sjovt nok at det lige er strudsene, da de i hvert fald fra tegneserier er kendte for at stikke hovedet i jorden, når der er fare på færde.

Apropos corona, så har de amerikanske myndigheder bekræftet, at 118.000 børn og unge voksne er pludseligt døde i USA, siden udrulningen af covid-19-vaccinerne begyndte. Australien melder om en stigning i overdødelighed på 1.356 % i løbet af de første syv måneder af 2022. Det er den slags, man ikke læser om i de statsbetalte medier, der har travlt med at lave propaganda for magthaverne og fordummende underholdning for resten. 

Balladen i Ukraine fortsætter. Natos generalsekretær har meddelt, at Europa skal forberede sig på flere ukrainske flygtninge. Hvis folkeflugten fra Ukraine fortsætter, så bliver det snart et tomt land. Hvem mon så flytter ind? Ukraines jødiske præsident Zelenskyj har tidligere sagt, at han ønsker, at landet skal være det nye Stor Israel. Det nuværende Israels størrelse er på 20.770 km², mens det nuværende Ukraines størrelse er 603.700 km². Ukraine er således 29 gange større end Israel, og det kan være en mere realistisk plan for det zionistiske projekt at flytte Stor Israel fra den nuværende israelske stat i Mellemøsten til Ukraine fremfor at fortsætte de kriminelle forsøg på at udvide staten Israels geografiske område i Palæstina og de omkringliggende lande som formuleret i Yinon-planen fra 1982.

Kilde: De Vigtige Nyheder 30.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Joshua Olsen)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x