Kategorier
Dybdegående analyse Forside Propagandabloggen

Sandheden findes mellem to lag af bedrag

Jeg præsentere her to modeller, der illustrerer min opfattelse af væsentlige dele af strategien i moderne propaganda. Figur 1 illustrerer, hvordan sandhed er placeret mellem to forskellige former for bedrag. Figur 1. Bedrag-sandhed-bedrag Den første type bedrag er den, der i Danmark primært bliver fremført af de store medier finansieret af regeringen, dvs. mainstream eller […]

Jeg præsentere her to modeller, der illustrerer min opfattelse af væsentlige dele af strategien i moderne propaganda. Figur 1 illustrerer, hvordan sandhed er placeret mellem to forskellige former for bedrag. Figur 1. Bedrag-sandhed-bedrag Den første type bedrag er den, der i Danmark primært bliver fremført af de store medier finansieret af regeringen, dvs. mainstream eller […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x