Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #28: Forbud mod ‘misinformation’ og ‘hadtale’ er censur

I dagens Avis ser jeg nærmere på, hvad Jeffrey Epstein havde gang i, hvad der egentlig er i de populære injektionsvæsker og Det Kapitalistiske Diktatur.

Boet efter den zionistiske agent Jeffrey Epstein skal betale 750 millioner til øgruppe. Det er erstatning for, at Epstein og hans medkumpaner brugte øgruppen til sexhandel med mindreårige piger til rige magtmænd. Der var dog lige et led mere i den affære, som hovedstrømsmedierne konsekvent afstår fra at gå ind i. Det er netop det med, at Jeffrey Epstein var en zionistisk agent, der sammen med Ghislaine Maxwell infiltrerede den magtfulde elite, drak dem fulde, lokkede dem til sex med mindreårige og optog det med skjulte kameraer med henblik på at sikre, at de magtfulde mænd – og måske også nogle kvinder – var venligt stemte for Israel og andre dele af den globale zionistiske politik i al evighed fremover. Når især amerikanske toppolitikere er så nærmest manisk begejstrede for Israel, så skyldes det i de fleste tilfælde en kombination af bestikkelse og afpresning via denne type operationer. Det er i hvert fald min opfattelse af den sag.

The Exposé har udgivet en artikel, der giver et overblik over de mange uafhængige laboratorier, der har fundet grafen og nanoteknologi i covid-19-vaccinerne. Der er rapporteret fund i laboratorier i både Spanien, Canada, Argentina, New Zealand, Tyskland og Storbritannien. Disse ingredienser er ikke deklareret fra producenten, og det er fortsat uklart, præcist hvad formålet og virkningen er, men mon ikke det handler om noget med kontrol. Under alle omstændigheder så viser sammenligninger af vaccinede og uvaccinerede fortsat meget tydeligt, at det er særdeles usundt at lade sig indsprøjte med disse mystiske væsker. Myndighederne lyver, simpelthen.

FN og World Economic Forum har nu meldt ud, at de ejer videnskaben. De mener, at de er berettiget til, som de gør, at censurere information på Google og sociale medier, der udfordrer de herskende narrativer. EU mener også, at de kan lovgive om ‘misinformation’ og ‘hadtale’, selvom det ikke kræver en ph.d.-grad i politik at gennemskue, at ‘misinformation’ og ‘hadtale’ blot er stuerene ord for CENSUR i værste Kina- og Nordkorea-stil. De få forskere, der er ansat i systemet, der vover sig til at kritisere systemet, kan se frem til at blive fyret, og de fleste af dem der sidder på de store pengekasser er tilsyneladende ligeglade med, at vi er på vej ind i et totalitært teknokrati baseret på store bedrag med våbengjort sundhed som et centralt virkemiddel. Så længe vi kan hygge os imens, og så længe vi slipper for at skulle tage stilling til noget kompliceret selv, så svømmer vi danskere glade rundt i den gryde med vand, som den globale, psykopatiske elite er ved at bringe i kog.

Det er en anelse deprimerende og håbløst det hele. Den gode nyhed er dog, at når Mørket er så tydeligt, som det er nu, så får det Lyset til at fremstå mere klart og tydeligt.

Kilde: De Vigtige Nyheder 01.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Jon Tyson)

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x