Kategorier
Forside Gratis abonnement Gratis analyse Propagandabloggen

Jorden blev flad i år 2018

Interessen for Flad Jord – eller på engelsk Flat Earth – kulminerede i nyere tid i år 2018. Det viser en opgørelse fra Google Trends på søgeordet “flat earth”. Dokumentarfilmen ‘Behind the Curve‘ (‘Faldet af i svinget’ på dansk) udkom i 2018. Den havde Mark Sargent i hovedrollen som engageret fortaler for fladjordsteorien. Jeg kan […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Interessen for Flad Jord – eller på engelsk Flat Earth – kulminerede i nyere tid i år 2018. Det viser en opgørelse fra Google Trends på søgeordet “flat earth”. Dokumentarfilmen ‘Behind the Curve‘ (‘Faldet af i svinget’ på dansk) udkom i 2018. Den havde Mark Sargent i hovedrollen som engageret fortaler for fladjordsteorien. Jeg kan […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x