Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen

Kritik: Er jeg et fjols, fordi jeg ikke tror, at Jorden er flad?

Jeg er typen, der godt kan lide at få kritik. Jeg viderebringer derfor herunder et kritisk indlæg af Ricardo Nordicson udgivet på Facebook i dag.

Det brænder på krammecaféen.

Per Brændgård og hans selvantændende iscenesættelse af det han fordømmer med rette, DR er et propaganda medie der går statens ærinder og det er urimeligt vi skal betale for det, bruger nu selv samme forkastelige måde med at nedgøre og ikke respektere mennsker der har analyseret videnskablig fakta blandet med sund fornuft og åndelig søgende efter “hvem er jeg” “hvorfor er jeg her” nysgerrighed.

Henrettelsen af jorden er flad og alle er langt ude i psyOp skriger efter Per lider af flade hjerneceller der ikke kan runde den af med lidt finere tilgang og kant, og med seriøs tilgang til at være åben uden fordømmelse. Hvad sker der for dig Per hahaha? 🤷🏻‍♂️Jeg kender dig godt nok til at du godt kan lide at provokere men det her lugter langt væk af af du vil være et fjols. Bevares hvis du lyster for det.

At drive denne form for heksejagt der vil anklage den åndelige forståelse af skaberværket hvor du også om nogen tror på Jesus og vi kan sammenkæde vers der beskriver the firmament og jorden er flad, og eksempelvis sætte det op imod genspejlingen af regnbuen og dens form der forklarer naturen fra the firmament og vi har tyngdekraft teorien der retorisk vil omvende Guds natur i en illusion der forsøger at binde løgnen sammen, står selvfølgelig op imod et videnskabeligt forsøg i et stor silo til en tank, der kan tage alt luft ud af rummet. Der tog man en jernvægt og et bundt fjer og slap det fra en høj højde samtidigt. Resultatet ende med fjer og vægt ramte jorden på præcist samme tid. Hvor blev tyngdekraft teorien af?

Men for at vende tilbage til du tror det er kind of elite psyOp, fatter jeg ikke med sund fornuft når du sætter NASA op mod staten, vi er gudsforladte i deres hænder og NASA vil styre vi er alene i universet. Sådan er der så meget. Og når det handler om splitte og diskutere uden åben tilgang til at dykke ned i en fakta debat som begge lejre af holdninger til jorden er rund eller ej, har været så dårlige til med langt mere latterliggørelse og hånende naiv tilgang end at være nysgerrig og sætte sig ind i anskuelsens holdning i fakta men angribe den holdning uden at ville dykke ned i kontekst, er grunden til jeg hader sådanne tilgange og går meget sjælden ind i de diskutioner eller som med at gå ind i en debat om ens tro med en anden når det ikke kan diskuteres men det skal deles af ligesindet fra ens eget tempel. Nytteløst og intetsigende.

Du pisser mig selvfølgelig af Per rolig og fattet som jeg er, og jeg vil runde af med når du er så dygtigt til at ellers belyse og sammenkæde perspektiver, at du mere forholder dig til den kopieret og kommunist stupide envejs kommunikation du har formået at køre som den eneste up front på Facebook, hvor du ikke vil svare på kommentarer men lave en forretning med at henvise til din hjemmeside.

Du ramte mig på den åndelige lukkethed når du tror på Jesus, når jeg selvfølgelig mener og ser vi har med at gøre hvor vi kollektivt ikke har indset og forstået den sande lære i vers og visdom der er givet til os fra Biblen på en ureligiøst måde, og vi derfor er blevet holdt som fanger i vores eget tempel som åndsforladte naive statsslaver i kirke og tro der giver næring og blod til satans virke og kraft, og vi der vil vågne op og vil hjem i oplysning og ægte væren, og ikke afspejles i en død men virkelig ånd der har formet os væk fra Gud og hans skabelse igennem en dæmonisk uretfærdigt system med næstekærlighed forhandlet væk i ulovlige bekendtgørelser der former satans statsmagt og ikke det frie menneske vi oplever i forglemmelse i det naive lavere ego holdt til fange med frygt.

Du appelerer mere til folk siger latterlige forhånelser som jeg kan læse fra de mange kommentarer dog langt flere der er uforstående overfor hvad du har gang i, så det jo godt. Peace og god dag Per, jorden er flad. 😁😆🤦🏻‍♂️


Cover: Ricardo Nordicsons offentlige profilbillede på Facebook

0 0 votes
Brugervurdering
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x