Kategorier
Forside Fremhævet Frihedspressen Gratis presse Public

Berigtigelse: Hugo Helmig sov ikke stille ind

Jeg skrev i et indlæg tidligere i dag, at Hugo Helmig sov stille ind. Det var det indtryk, jeg fik ud fra at læse hans fars beskrivelse af dødsprocessen. Flere har nu gjort mig opmærksom på, at der i Thomas Helmigs tekst på Instagram faktisk ikke står det, som jeg opfattede. Det vil derfor gerne berigtige.

Her er Thomas Helmigs komplette opslag fra Instagram:

Det fremgår således, at Hugo Helmig døde, mens han sov natten mellem den 22. og 23. november 2022. Hvis han døde om natten, og dødsdatoen er sat til den 23. november, så må vi antage, at den forudgående aften har været den 22. november. Der er således gået ni dage fra dødsfald til offentliggørelse.

Mit første indtryk af, at han sov stille ind kommer fra Thomas Helmigs formuleringen:

“Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op.”

Der er så tale om min omformulering.

Årsagen bliver holdt hemmelig

Flere mener, at noget bliver holdt hemmeligt om årsagen til det pludselige dødsfald.

Nogen mener, at Hugo Helmig begik selvmord, da han tidligere har fortalt, at han har forsøgt det. Der er dog intet i Thomas Helmigs tekst, der kan bekræfte den teori. Hugo Helmig var tværtimod “fuld af håb, drømme og planer for fremtiden“.

Andre mener, at Hugo Helmig døde af en overdosis narko. Den teori er også baseret på rygter om, at Hugo Helmig havde et overforbrug af ulovlige stoffer. Der er dog igen intet i øjenvidneberetningen fra hans far, der tyder på, at Hugo Helmig sad og fixede, før han lagde sig til at sove. Han så film og snakkede med sin far.

Det, jeg selv studser mest over, i Thomas Helmigs tekst er “og mens du sov, gav dit lille hjerte op“. Jeg tænker: Et 24-årigt hjerte giver kun op, hvis det kæmper mod noget, en eller anden form for belastning eller sygdom. Så vidt jeg ved, døjede Hugo Helmig ikke med nogen hjertelidelser, men der kan selvfølgelig være opstået noget akut, som vi ikke har hørt om.

Kan det være vaccinen?

Der er således nogen, der er overbeviste om, at Hugo Helmig døde som følge af covid-19-vaccinen. Der er ikke fremkommet oplysninger, der udelukker den teori. Da den primære dødsårsag hos unge mænd som følge af coronavaccinen er akut betændelse i hjertet, og da faderen skrev, at Hugos lille hjerte gav op, så underbygger de spæde beviser den hypotese. Der er selvfølgelig slet ikke grundlag nok til at stille en diagnose udefra, men det vil være klædeligt med fuld åbenhed i modsætning til, da fodboldspiller Christian Eriksens pludselig faldt død om på banen (og efterfølgende blev genoplivet), hvor rygterne om vaccinerelateret dødsfald stadigvæk ikke er blevet manet i jorden. De ni dages forsinkelse fra død til offentliggørelse tyder på, at der også i denne sag foregår hemmelighedskræmmeri.

Borgere under 50 år har siden den 15. november selv kunnet købe sig til en coronavaccine. Hugo Helmig døde otte dage senere. Det er således muligt, at han er blevet boostervaccineret kort tid før sin død. Han har i hvert fald været motiveret for det, da vaccinerne er blevet fremført som adgangsbilletten til den forsamlingsfrihed, der er nødvendig for økonomisk succes i musikbranchen. Dette er dog udelukkende spekulationer, da jeg intet ved, om Hugo Helmigs vaccinationsstatus.

Tilmeld
Besked om
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x