Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #29: 30 % stigning i kunder hos norsk bedemand i år

Dødeligheden stiger i Norge, og det skaber nu travlhed hos landets bedemænd.

Lars Svanholm er daglig leder i Trondheims største bedemandsforretning. Han fortæller til norsk TV2, at de håndterer hele 30 % flere døde i år end sidste år.

“Vi har ikke haft sådan en stigning, siden firmaet startede i 1992, siger Svanholm til TV 2.”

Svanholm siger, at forretningen er fyldt til randen med døde, og de har nu taget garager i brug for at få plads til alle. Det har også givet store udfordringer med kølekapacitet.

I følge den japanske professor Masanori Fukushima fra Kyoto Universitet så kan den udbredte brug af covid-19-vaccinerne forklare den voldsomme stigning i dødsfald rundt omkring i verden.

“Milliarder af liv kan være i fare på grund af covid-vacciner, udtaler japansk professor.”

Ny rapport fra Statens Serum Institut (SSI) i Danmark viser, at 74 % af befolkningen, som er over 50 år, har taget imod tilbuddet om en boostervaccination mod covid-19. 89 % af plejehjemsbeboere har taget stikket. Det tyder på, at den mere lokale og snigende propagandastrategi i år sammenlignet med den mere mainstreammediebaserede propaganda sidste år har været en succes. Samtidig har kritikere været distraheret af Ukraine-krig og elpriser.

Det norske medie Steigan påpeger, at venstrefløjen i gamle dage var tilhængere af fred og modstandere af krig, og at der er sket et eller andet i nyere tid, der har gjort, at krigsliderligheden nu har spredt sig til hele det politiske spektrum. Det er nu nærmest tabu at arbejde politisk for fred.

Ud fra et holistisk sundhedsperspektiv er det vigtigt at huske, at fred er sundt. Alene det konstant at modtage information via medierne om krig i verden skaber en form for stress, der øger risikoen for sygdom. Nu hvor Ukraine har rykket krigen tættere på Danmark, så er den krigsrelaterede stress øget. De stigende fødevarepriser og usikkerhederne om forsyningerne skaber fødevareusikkerhed, der er en veldokumenteret risikofaktor for fedme, alvorlig sygdom og tidlig død. Samfundet i dag er i det hele taget et samfund præget af usikkerhed på alle fronter, og det er et ekstremt usundt samfund at leve i – uanset hvor mange gulerødder man spiser, og uanset hvor meget motion man dyrker.

Apropos gulerødder og motion så er det tilsyneladende lykkedes Novo Nordisk at få propaganda i pressen om det, vi skal tro er “myter og misforståelser om diabetes”. Historien er, at gulerødder og motion ikke kan kurere type 2-diabetes. Underforstået: Der skal også medicin til, hvor Novo Nordisk, Bill Gates’ nye samarbejdspartner, heldigvis kommer og redder det danske folk. De få ernæringsforskere, der tidligere gav Novo Nordisk faglig modstand, er nu blevet ansat af Novo. “If you can’t beat them, buy them“, synes at være mottoet, og det virker effektivt i et materialistisk, pengebaseret samfund, hvor de fleste fagfolks idealisme kan ligge på et meget lille sted, hvis det kræver en materielt ydmyg tilværelse.

Kilde: De Vigtige Nyheder 02.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (The Good Funeral Guide)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x