Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Flere medier i dag: Hugo Helmig er død

Hugo Helmig sov stille ind. I en alder af kun 24 år holdt hjertet simpelthen op med at slå, fortæller hans far, der lå ved siden af ham, mens han døde.

Flere medier beretter i dag, at popmusikeren Hugo Helmig er død, 24 år gammel.

I følge DR har Hugo Helmigs far Thomas Helmig skrevet bl.a. følgende på Instagram:

“Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op, skriver han.”

Ekstra Bladet bringer et længere uddrag af Thomas Helmigs sørgelige tekst: “‘På dit alt for korte livs sidste aften, sad vi to sammen i sofaen i din lejlighed. Vi spiste og så ‘Notting Hill’ og vi snakkede og vi snakkede. Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op. Og nu er du så pludselig ikke ‘her’ længere men lever videre et sted ‘Dybt inde i mit hjerte’ hvor jeg vil bære dig med ømhed, stolthed og betingelsesløs kærlighed resten af mit liv. Jeg er så uendeligt taknemmelig for hvert eneste sekund jeg fik sammen med dig. For evigt – Far“.

Hugo Helmig brød igennem i 2017 med singlen ‘Please don’t lie‘, som var den mest spillede sang i dansk radio det år.

Her synger han bl.a.: “I miss the conversations / And I must admit / The way you pay attention / Has changed a bit / I know that you were drowning / In your perfect life / Tell me all about it, yeah

I følge TV2 meddelte Hugo Helmig i oktober 2021, at han indstillede sin musikkarriere på ubestemt tid på grund af “angst og paranoia”. Tidligere på året havde han udtrykt stor ærgrelse og magtesløs over coronasituationen. Hugo Helmig i følge Go’ morgen Danmark på TV2 delt selvmordsforsøg på de sociale medier. Det forlyder også, at han har haft et misbrug af kokain. Ud fra faderens beretning fra dødsnatten er der dog intet, der tyder på, at det var hverken selvmord eller overdosis, den unge musiker endte med at dø af.

Tak for musikken!

Cover: Fra musikvideoen til ‘Please Don’t Lie’ på YouTube

Tilmeld
Besked om
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x