Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #30: Stor mystik om Hugo Helmigs pludselige død

Narko, selvmord eller booster. Der er mange spekulationer om årsagen til den unge popmusikers alt for tidlige død.

Det blev først offentliggjort i går, 02.12.2022, at Hugo Helmig var afgået ved døden 23.11.2022. Det fremgår nu, at han blev begravet dagen før offentliggørelsen af dødsfaldet, dvs. i torsdags, 01.12.2022.

BT skriver:

“B.T. har været i kontakt med Thomas Helmigs manager, der fortæller, at familien ikke kommer til at melde yderligere ud om dødsfaldet eller dødsårsagen.”

Man kan selvfølgelig forklare og forstå meget ud fra sorg hos forældre, der har mistet et barn i alt en for ung alder. Det er dog meget atypisk, at der er en så blank og total afvisning af at informere yderligere om dødsårsagen fra musikerens manager. Det efterlader Hugo Helmigs mange fortvivlede fans, hvoraf mange formentlig er ganske unge, med den opfattelse, at det er normalt at dø pludselig som 24-årig, og at det er forkert at insistere på en forklaring på det.

Der er spekulationer om, at Hugo Helmigs død var relateret til hans misbrug af kokain, som kom frem i 2019. Han har dog siden været på afvænning og så sent som for 14 dage siden meddelte han, at han overvejede et comeback. Hvis han døde af en overdosis, så skulle han efter en hyggelig aften med sin far og efter at være gået i seng være stået op, fixet en overdosis og gået i seng igen for at dø. Det lyder usandsynligt. Det kan selvfølgelig også have været en overdosis af medicin mod misbrug. Jeg ved ikke så meget om det, men det lyder ulogisk, hvis en læge har udleveret medicin mod stofmisbrug af en type og i en mængde, som man kan dø af. Det er i så fald en meget dårlig behandling af problemet, og det vil være forståeligt, hvis systemet ønsker at holde det hemmeligt. Jeg ville dog være rasende, hvis jeg var faderen.

Coronasmitten stiger med ny variant

Derudover kan vi i pressen læse, at coronasmitten nu stiger for første gang i syv uger, og at en ny variant breder sig. Den nye variant er blevet døbt BQ. 1.1. Det har bragt Allan Randrup på banen igen i BT:

“»Det er endnu en af de såkaldte escape-varianter, som på en eller anden måde udfordrer vores eksisterende immunitet,« siger Allan Randrup Thomsen.”

Heldigvis kan vi læse, at en ny dansk vaccine snart er klar. Hovedopfinderen udtaler til TV2:

“Bavarians midlertidige data viser, at beskyttelsen af vaccinen efter seks måneder ligger på omkring 90 procent, hvor de nuværende mRNA-vacciner ligger på et meget lavt niveau. Det er her, hele forskellen ligger, siger Adam Sander Bertelsen.”

Det “meget lave niveau” efter seks måneder af de nuværende mRNA-covid-19-vacciner fra Pfizer og Moderna er faktisk så lavt, at det er negativt. Det betyder, at forekomsten af covid-19 er højere efter seks måneder hos en gruppe vaccinerede end en gruppe uvaccinerede i samme køn- og aldersgruppe. Men den slags sandheder må man ikke afsløre, hvis man vil i fjernsynet.

Kilde: De Vigtige Nyheder 03.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Yomex Owo)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x