Kategorier
Fremhævet Frihedspressen Indlæg Offentlig Pensum Propaganda (gratis) Propagandabloggen

Flad Jord er centralt i den psykologiske krig

Google-annonce:

Jeg bringer her en samling af nogle af de mange kommentarer om Flad Jord, jeg har modtaget på min Facebookside den sidste uges tid.

Når jeg tager emnet op, så er det fordi, jeg opfatter det som centralt i den igangværende psykologiske krig. Det strategiske formål er sandsynligvis at få folk, der er kritiske om f.eks. coronavaccinerne til også at tro, at Jorden er flad, hvorved det meget lettere for magtsystemet ikke at tage coronakritikken alvorligt.

Jeg synes også, at Flad Jord er interessant ud fra et retorisk perspektiv. Jeg vil derfor knytte nogle bemærkninger til de forskellige citater fra kommentarer, som jeg bringer herunder.

Det første, man bemærker, er det store omfang af kommentarer fra folk, der synes at være meget overbeviste, at Jorden er flad, og at denne tro er central for deres “vækkelse” til at være “frihedskæmpere” osv. Virkningen af det store omfang er, at det skabe en oplevelse blandt læserne af, at det er meget udbredt og normalt at tro på, at Jorden er flad, og at den tro giver social accept og venner i det alternative sandhedsmiljø. Det gør dels, at flere “vågne” vil lade sig forføre til også at tro på, at Jorden er flad, da det sociale træk tilsyneladende går i den retning. Det vil samtidig udstille hele miljøet overfor mainstream som en flok tåber, der ikke har fortjent at blive taget alvorligt i deres kritik af samfundets magtbærende narrativer.


“Hvad er det du tror at du får ud af, at være efter dem som er endnu mere vågne end du selv er?
Har du mindreværdskomplekser eller har du bare modtaget ordrer?”

Man forsøger her, at få læserne til at tro, at jeg har skjulte motiver eller psykiske problemer, ligesom agendaen “endnu mere vågen” bliver fremført. Det er baseret på antagelse om et retlinjet forhold mellem graden af konspirationstænkning og graden af sandhed. Det er min opfattelse, at dette forhold ikke er retlinjet, men snarere klokkeformet. Det betyder, at der findes et punkt, hvor stigende konspirationstænkning medfører fald i sandhed.

“Per brændgaard, hvorfor går du så meget op i flad earth lige pludselig…? hvem styrer dig og hvorfor lyver du overfor dine medmennesker, du ved squ da godt jorden er flad, som du lærte op gennem graderne som frimurer”

Det er blevet populært i visse kredse at mistænke mig for at være frimurer. Formålet er at fremme en opfattelse af, at jeg er kontrolleret opposition.

“Jeg skal fanden med heller ikke falde for dine globe propagandaer.
Kæft din dårlig taber.”

Barnlige argumentationsformer kan være overraskende overbevisende i barnlige sind.

“Den såkaldte “videnskab” er bare lige så fuld af løgn, som du selv er, Per. Mere er der såmænd ikke i dét 😉
Men det ligger vel også i ordet “videnSKAB”. At “skabe” viden ud af det blå. Eller “Scientism”, om man vil, som på ingen måde forholder sig til det faktuelle, men hvor alt kræver blind tiltro, præcis som en religion 😉
At vores kære Jord er plan og stationær er et faktum, Per, ikke “videnskab”. Det er ikke en “hypotese” og heller ikke en “teori”. Som stort set alt indenfor “videnskab” jo ellers er, ikke Per. Såsom “Big Bang Theory”, “Theory of Gravity”, “Evolution Theory”, “Germ Theory”, osv., osv. Ak, nej, Per, det holder desværre bare slet, slet ikke vand.””

Man må heldigvis godt have en markant holdning til videnskab uden at have studeret nogen som helst videnskab til bunds.

“DU angreb en befolkningsgruppe, og nu tuder du over udfaldet!😂
Er du det man kalder voksen baby Per? Er enden blevet for tung?
Råber lilleper op, fordi hans ble skal skiftes?”

Mere af den barnlige retorik. Forsøg på hån og latterliggørelse.

“Dú er “plantet”, Per, og flad, det er tilsyneladende panden, den er gal med. For det er díg, der forsøger at udskamme. Men det er så bare faldet pladask til jorden for dig. Trist for dig, selvfølgelig.
Men det er slut for Jer falske “frihedskæmpere”, falske “opponenter”, Per, og det ved du også allerede godt. Selvfølgelig er det ærgerligt for Jer, for I blev da garanteret velbetalte for Jeres ugerninger. Den går bare ikke længere, Per, så kom videre.”

Her ser vi igen den udokumenterede påstand om, at jeg er kontrolleret, velbetalt opposition. Den påstand går igen i forskellige former i mange kommentarer.

“Du gør vel bare hvad du får besked på.?….af nogen.”


“Lugter af at Per har vendt os ryggen og hoppet lige over til modstanderen”


“Overgiv dig nu, det begynder jo at blive pinligt.”


“Forstå videnskab? 🤔 Sikke noget bavl. Videnskaben fejler konstant og evindeligt. DÉT skal vi forstå. Videnskaben siger vi skal sprøjtes med dødsjuice. Er det så at forstå Videnskaben, når man får sprøjten?”

Her ser vi koblingen mellem Flad Jord og coronavaccinekritik med videnskabsbenægtelse som fællesnævneren.

“Ja, “Trust the science”, Per.
Der er forskel på rigtig naturvidenskab og “Scientism” – hvoraf den sidste er en religion som du tilhører.”


“…Indoktrineringen er enorm, så i den henseende er du langt henad vejen undskyldt som værende et “godtroende offer”.
Men, mere pga. dine gentagende himmelråbende uinformerede udtalelser, om et emne du ikke har brugt så meget som 5 minutter på at sætte dig ind i.”

Jeg har faktisk brugt en del tid på at sætte mig ind i argumenterne og beviserne for Flad Jord.

“du vil have kritik. men har du været kritisk over for det du selv kritiserer?”


“Det handler ikke personligt om du er et fjols fordi du ikke tror på flad jord. Tror du det, er det også misforstået.
Det handler om det er helt uden farlighed for vores folkesundhed og psyke, at tro på flad eller rund jord, og sagt med et forbehold.
For alt handler om bevidsthed. Og når du anfægter og kæder det sammen med med et psyOp, ser jeg intet andet end det lige omvendte med, vejen til forståelse af vores væren i naturen som vi ikke praktiserer bevidst med forståelse for skaberens værk, må da om lige noget, være kogt ned gennem staten og videnskaben netop fordi det vil bringe et menneske mere i centrum, og dermed sagt igen, ikke til statens magt og bevidsthed. Jeg har rundet med ord det er satans ånd der influerer i den tidligere tekst.
Det betyder at netop staten ikke vil tale eller bringe oplysninger men kontrollere langt hen af vejen, da igen det vil bringe oplysning i vores kollektive bevidsthed. Og for den først rodfæste så det ikke godt for deres narrativ de lever af igennem os.
Så det fjollet, “du er et fjols” at beskytte staten og sige det er et skråplan med konspiration på en dobbelt agent artigt måde.”

Nogle mennesker formår at bruge mange ord uden egentlig at sige noget.

“Dú er en “Psy-Op”, Per Brændgaard.”


“Per er en rigtig bange buks. Han tør ikke at tage en live debat om emnet. Hvis Flat eathers er sååååå tossede Per, “vinder” du jo argumentet med det samme. Nårh ok det minder mig om alle de læger og videnskabsfolk der bad om at få offentlige debatter om corona, vaksiner og nedlukning. De blev ignoreret ligesom du gør ved os nu. Lad os høre dine beviser hvis du altså ikke har noget at skjule lige som statens “sundheds eksperter” havde. Det er sgu yngeligt and very very telling. Din stilhed er øredøvende og f**king latterlig gennemskuelig!”

Nu er jeg så en bangebuks. Sidst jeg blev beskyldt for at være det var i 3. klasse.

“Har du ikke et job at passe? Eller det gør du måske allerede?”


“Enhver der kan bare den mindste smule matematik. Kan regne og kontrolere “jordens rundning” og selv se det ikke passer . Nå nej det er sgu for besværligt for alle jer skide ignoranter.”

Et gennemgående træk i Flad Jord-argumentation er, at det er så let at bevise, at Jorden er flad, at man ikke behøver at bevise det. Man kan derfor hoppe direkte til at patos-baserede udfald mod dem, der er uenige.

“Du skulle bare vide, men det gør du ikke! vi er snart i overtal og ved du hvorfor, vi finder os ikke i Nasa klovne og satanistiske ting mere, folk vågner op og det går bare stærkt for tiden. Per overgiv dig til Gud din skaber, der er håb for dig også.”

Mange, der tror på Flad Jord, lægger ikke skjul på, at deres vigtigste bevis er Biblen.

“det er slut og tiden er kommet til de ægte taler der også har kant, men sandheden er Jorden er skabt af Gud i en flad udgave med Isvæg og kuppel over…. På den anden side formodes der at være yderligere land og kontinenter…. Gav de mig muligheden tog jeg gerne turen Beyond the Icewall”


“Det er ikke vores kræfter værd. Lad ham bare danse rundt i det selv. He is bad meat!”


Jeg er ikke flad jord troende, men jeg har brug for at ytre mig.
Det du gør med disse opslag skaber splid, og det er direkte ubegavet, i en tid hvor vi i forvejen ikke er ret mange frihedskæmpere. For mig virker det du gør desparat. Jeg er begyndt at vælge fra på min venneliste, opdukken er meget tæt på at ryge af. Jeg har ikke brug for mennesker, der opfører sig på den måde. Det er jo helt ekstremt og fuldstændig ude af kontekst, det du har gang i. Ubegavet og ødelæggende er det.”


“Flad jord er ikke en tro – men derimod jeres Helio Gud er.”


“Mennesker har været på dette flad jords spor i flere tusinde år, og vores liv perspektiv er ændret for evigt. Vi bliver flere og flere som vinder folk til flad jord.
Beviset er let, beviset er der, beviset for flad jord er ikke til at tage fejl af og er der på alle måder i dit liv, men de fleste mennesker nægter at se det.
Vi har åbnet vores sind, vendt alt 2.000 gange, set det meste utrolige. Desværre, så er GH = Globe Troen stadigvæk i overtal på vores smukke smukke jord men som ikke er en klode eller globe, for den er flad.
Du er Indoktrineret fra barnsben, for når du først ser at kun Gud kunne have placeret dig/os i dette såkaldte terrarium, et komplet lukket økosystem, ja så hopper hele Bibelen op og slår dig direkte i ansigtet.
Hele denne eksistens, vi oplever, er en del af en stor plan, ligesom Gud fortæller os i hans ord. Bliv ved. Lad ikke Satans verden få dig ned. Fortsæt med at studere flad jord og mere og mere sandhed kan opdages. Verden er ved at skifte sig hurtigt, og den er på vej mod et kæmpe bibelsk klimaks.
Jeg ved ikke med jer, men vi har nydt turen i de sidste 10 år!”


“Et billigt trick til flere abonnenter til hjemmesiden. Arrogancen vil ingen ende tage hos dig. Du skal kraftstejlme smøres ind i tjære og fjer, din forræder. Fakeass! FØJ! Du er næsten værre end strengeholderne og jeg føler stor foragt for dig pga din føren os bag lyset.”


“Det virker sgu lidt arrogant når du laver så mange opslag her på facebook og så ikke gider kommentere eller svare dem, der gider læse dine opslag og stiller spørgsmål.”


“Det undrer mig lidt, synes han i sin position burde være helt neutralt og upartiisk , alle ved at der findes mange flatearther bland frihedskæmperne og de fleste er helt “cool” med det, men man behøver ikke være konspirationteoretiker for at kunne se at noget er helt galt i vores system ✌️ og for at være frihedskæmper , men nogle siger dem der overdrivet snakker om fx flatearth er med skyld i at vi ikke kan nå normale mennesker med de virkelige “vigtige budskaber” eller “emner” og med frihedskampen – fordi de lige som Per har forstået pludslig tager langt afstand fra os mere tolerante mennesker som faktisk gerne vil ud med nogle virkelig relvante ting” .. og så tror at vi allesammen dumme.. selvom det nok kræver flere hjerneceller samt abstrakt tænkning at forstår flat earth teorier.. Og husk nu det er bare en “TEORI folkens !!!” så slap nu af hehe 😜 Det er modig at tænke ud af papkassen i disse dage..”

Vi befinder os i en psykologisk kommunikationskrig, og det er derfor ekstremt vigtigt at påpege de våben, der bliver brugt mod os, der prøver at søge sandheden. Mange med et åbent sind er desværre fuldstændigt blinde for, at netop deres åbne sind ender med at føre dem til at tro på nye løgne, der er lige så langt fra sandheden som TV Avisen.

“De to største sygdomme i denne verden er kognitiv dissonans og Stokholm syndromet og så er tro bare ikke det samme som viden, så lad Per hænge bag sin væg af kognitiv dissonans, han kommer måske frem en dag.
🙏🙏❤️❤️”


“Okay, så stopper du måske med at håne og gøre nar? Du har jo flere gange udtalt, at Jesus Kristus er dit forbillede, men dét er, til tider, svært at få øje på.. 🧐”

Jesus Kristus sagde fra overfor bedragerne og de blinde vejledere.

“Medmindre du selv har været i rummet og set at jorden er rund eller flad, så kan du faktisk hverken sige for eller imod..”


“Nej du gør sgu ej.
Det gør bare ondt for dig at du tog fejl.”


“Admiral Byrd Opdagede mere land på den anden side af de antarktiske isvægge, og så blev Antarktis-traktaten etableret, og det samme var NASA bare for at skjule mere land.
Jorden har altid været et lukket stationært system, og alt, hvad vi ser på nattehimlen, kredser omkring os, inklusive Solen og Månen, og dette er en kendsgerning. Intet forlader denne jord.”

Jeg har studeret sagen om Admiral Bird, og den handler altså om noget helt andet, som også vil være chokerende for folk i mainstream.


“Afstanden til Månen påstås at være 384.400 km, mens afstanden til Solen påstås at være 147.520.000 km, altså en så voldsom faktor som godt 383. Alligevel er de to PRÆCIS lige store, når vi observerer dem fra vores plane, stationære Jord. Jamen dog 😉”


“Du gør grin med noget du tydeligvis ikke ved om eller forstår 🤣🤣 selvom det er mega simpelt faktisk”


“hvem er du ? Du gør alt for og provokere folk og for ikke så lang tid siden blev du truet og ville have hjælp eller vidner, er du den nye paludan ? Bare et spørgsmål selvom du aldrig svarer på noget som helst.”


“Som om at jorden er rund er ingen konspiration. 😅😂🤣🤣
Hvordan kan det være så at jorden blev rund helt helt før satilleterne?
😅😂🤣🤣
Kæft du er en rigtig rigtig dårlig taber.
Det er bare helt utroligt.
😅😂🤣🤣🤡”


“Må sige, at der mistede du sgu mig, Per 😵‍💫 Du sidder jo stadig fast i dit ego. Sørgeligt!”


“Når nu jorden er rund, hvorfor er der så det samme kurve når man flyver med en Dash 8’ren og med en A 330?
Du er så dårlig taber som de Coru troende at du bliver ved med og skrive den slags at jorden er ikke rund.”


“Hvad givet det dig, at opføre dig så nedladende over for folk, som tror noget andet, end du selv tror.
Nu har vi gået i 3 pr sammen i frihedskampen, hvad får du ud af, at skille nogle mennesker fra fra, og udstille dem?
Vi har forstået, at du tror på, at jorden er rund.”

Det er meget enkelt: Hvis du tror, at Jorden er flad, så tror du på en løgn, og du er blevet fuldstændig ufarlig for det korrupte magtsystem.


“I “gamle dage” blev folket brændt levende som kættere, hvis man troede på andet en flad jord! Det var blasfemi at tro på jorden var en Globe…
Søkort fra gamle dage fremviser en FLAD jord, hver og en!!
Nu du også begyndt at lyve i dine opslag, din gigantiske taber Per!😂😂😂😂”

De første søfarende folk startede historiens første propagandaprojekter med bl.a. søkort, der viste, at Jorden var flad, og hvis man sejlede for langt ud, så ville man falde ned i Helvede. Det viste sig at være et effektivt bedrag til at fraholde andre folkeslag fra at tage konkurrencen op som handelsrejsende i meget gamle dage.


“Nogen har gået på Icewall Per…. Admiralen fløj over den – så skyndte de sig at lukke for adgangen for puha da da – de almindelige lemninge skal da ik opdage det “ekstra land””


“Jeg har været i Skagen på tidspunkt og ved Vesterhavet, der er jordens kant.”


“Har du prøvet at spise risengrød og opdaget det er koldere i kanten. 360% isvæg. Som der står i Biblen bølgerne kommer ikke længere end her til.”


“Er der mon nogen af dem, der tror, at Jorden er rund, der har prøvet at starte med at gå/køre/sejle stik syd og i en lige linje og hele vejen intil de er tilbage præcist hvor de startede?
Har du Per Brændgaard prøvet at gå på vandet (Ikke is)?
Find ud af om du må og kan tage til antarktis.
PS.: Tak for bekræftelsen på, at du viser, hvor du står.”


“Du er faldet for PsyOp’en om at Flat Earth er en PsyOp.”


“Du tror simpelthen på at jorden flyver igennem et iltløst rum i uenlighed?
Nå ja og jorden svæver jo ikke den flyver med over 10000 km efter solen og jo også flyver 10000 km lige ud samtidig med at jorden drejer om sig selv med over 1000 km i timen???
Eeeejjjjjjj vel Per brandgaard”


“Per. Der kommer mange ganske korte udtalelser fra dig for tiden ang. Firmament kosmologien. Jeg begynder at være lidt bekymret for dig. Har du det godt, og er du helt dig selv for tiden? Kan du uddybe hvad du helt præcist mener med PsyOp i denne sammenhæng? Er det fordi du mener, at denne videnskab, er skabt af CIA el. lign.? Hvis det er det du mener, hvordan vil du forsvare dette standpunkt, når alle vist er enige om, at denne oprindelige kosmologi fandtes i alle kulturer før NASA og CIA blev grundlagt? Hvordan kan det være en CIA PsyOp, når denne kosmologi beviseligt blev undervist i skolerne i sidste århundrede, og folk som Samuel Rowbotham rejste rundt og vandt diskussionerne?”


“Flat Earth vs Globe Earth-debatten er forbi
Helt ærligt fremlagde vi, Flat Earthere, vores bevis, baseret på rigtige eksperimenter, og klodens Kugle tilhængere præsenterede deres bevis, baseret på fantasi og teori. Der er intet tilbage til debat. De har tabt.
På dette tidspunkt bør Flat Earthere stoppe med at debattere Globe Troen til Globe Troende mennesker. Hvad er nøjagtigt til debat?
Er overfladen af vandmasser, fra en kop, til et badekar, til en dam, til en sø, til et hav fladt og plant? Ja, det er baseret på et væld af eksperimenter og observationer.
Globe Hoveder siger, at tyngdekraften bøjer vand … uden noget som helst bevis overhovedet. Med hensyn til vand er debatten over. Tillæg til dette forsvinder skibe ikke over krumningen. Dette har Flat Earthere bevist igen og igen og igen.
Er der nogen krumning, der skal måles eller observeres? Nej. Ingen måleredskaber eller regnemaskiner kan regne sig frem til jordens krumning, når man bygger kanaler og broer eller jernbaner.
Hvad angår observerbar krumning, findes den kun i vidvinkellinser (fiskeøjeobjektiv) og et par af dårligt forfalskede (og øjeblikkeligt debunkede) videoer på nettet.
Der er intet hold i debattering, når vandet altid er fladt og plant, og der er ingen krumning. Vi bør ikke give en flyvende fis for om, hvad stjerner gør i syd. Hvorfor fanden skal vi passe os, så længe vand og manglen på krumning ikke er der. vi har bevist at vi lever på en flad verden.
Hvis en Flat Earthere debatterer stjerner, tyngdekraft, eller noget andet globehovede vås, der ikke har noget at gøre med vores verdens form, skal den ægte Flat Earthere virkelig stoppe med at debattere globe troende ubrugelige teorier og holde sig til kun til to fakta: vand og krumning. Intet andet skal forklares. Intet.
Selvfølgelig kan en Flat Earthere tale om andre fakta, som fly, der flyver i en lige linje over en flad jord, eller at ingen stjerne nogensinde har ændret sin position i de sidste 5.000 år, men disse kendsgerninger beviser ikke, at vores verden er flad, men kun håndhæve, at der ikke er nogen krumning og håndhæve, at vores verden overhovedet ikke bevæger sig.
Hvis en Globelover længere nægter at acceptere de videnskabelige kendsgerninger, at vandoverfladen altid er flad og plan, og at der ikke er nogen krumning, er der intet punkt i at forsøge at debattere stjerner eller tyngdekraften eller noget andet eventyr, som de tror i.
Udpeg dem til disse to fakta: vand og krumning. Det er op til dem at acceptere dem eller ej.
På det seneste, på grund af det faktum, at vores antal voksede op til det punkt, at vi kom tæt på over 400 millioner, og sandsynligvis vil overgå 600 millioner ved årets udgang, startede globetards og deres medier et friheds-angreb mod Flat Earth.
Det, de gør, er, hvad vi forventede, at de skulle gøre: de fortæller alle, der lytter til dem, hvad vi tror på, uden at en af os fortæller, hvad de skal tro på. De bruger den gamle nazistiske og stalinistiske taktik med desinformation. De siger vi tror på det, og vi tror på dette, når det og dette er FUCKING BULLSHIT, som ingen Flat Earthere støtter eller tror på.
Og de kan sige dette på en skidt måde, fordi mange af os drøfter jordkugler, der let kan modbevises. Det er på tide at stoppe alle debatter, der ikke KUN handler om vand og krumningen, fordi alt andet kan modvirkes af “eksperter” eller kan præsenteres som værende absolut galskab.
Vand og krumning er let, enkelt og kan observeres og eksperimenteres af alle.
Alle Flat Earthere bør på dette tidspunkt begynde at sprede sandheden om vand og krumning. Det er det. Hvis nogen ønsker at diskutere Jordens form, skal det først bevises, at tyngdekraften bøjer vand og bevis eksistensen af krumningen.
Prøv at forstå, at vi er hundreder af millioner mennesker, og på grund af det og kun på alene det kan vi i dag STOPPE ALLE GLOBELOVERES DEBAT, der en og alene er fokuseret på vand, Og hvad vi ønsker, er enkelt: vi ønsker bevis for, at tyngdekraften bøjer vand, og at krumningen er til stede overalt.
Indtil disse bevis er leveret til os, kan vi ignorere ethvert andet emne, der er relateret til formen af vores verden, fordi sfæren uden krumning eksisterer ikke, og uden at bøje vand på grund af tyngdekraften, kuglen OG rummet eksisterer ikke.
Fokuser hele din energi på disse to bevis: vand og krumning, og hold dig fast ved dem uanset andet. Vi er på det punkt, hvor sandheden når den kritisk masse.
Hvis de vil angribe os, ved at bespotte os og præsentere det, vi hver i sig og tror på, uden at nogen af os siger, hvad de siger, er det tid til at imødegå ved at holde sig til vand og krumning og intet andet.
En masse mennesker ser og lytter og læser disse Kugleloveres opslag og præsenterer os som en flok idioter.
Dog vil mange mennesker faktisk kigge ind i flad jord, og alt peger allerede på dette. Så lad os hjælpe alle nye i Flat Earthere at forstå HVORFOR ved vi, at vores verden er flad: det er vandoverflade og mangel på krumning.”


“Ve dig, hvis du er en falsk frihedskæmper! 🖕😡”

Flad Jord kommer i hvert fald til at dele frihedsbevægelsen i to. Det er sikkert meget sundt.


“sorry per men jeg smutter
du skaber splid med vilje derfor ryger min respekt for dig .
måske det er en god ting du ikke blev valgt ind i børnehaven 🤷‍♀️🤷‍♀️
ha det godt 💪”


“helt enig, hans sande jeg’ er blevet åbenlyst pyha 🤢”


“Hvorfor ser vi altid op til de samme stjerner? Nordstjernen. Karlsvognen. Osv. Lige meget hvor i verden du er.”


“Du får lige denne med på rejsen…
“Condemnation BEFORE investigation is the HIGHT of ignorance”.
Indenfor 12 mdr. taler du ikke om andet end “true earth” er min håbefulde prognose.
Men det påkræver første step: Investigation.”


“Intet er som det ser ud til. Computer grafik animationer og 3D og CGI’er er ikke virkeligheden. Jorden er ikke en rund kugle, og det er den største hindring de fleste mennesker ikke kan komme over med, når de står over for Flat Earth fakta og ræsonnement.
Flat Earth vækker denne falske opfattelse og hjernevasket programmering og måden vi ser på ting. TV er ikke virkelighed det ved de fleste, især når det præsenteres af medier og andre mennesker, der ændrer videoer med vilje eller ej.
Alt, hvad jeg gør, forsøger at forstå vores virkelighed og åbne folkes øjne for hele Globe Earth-bedrag og programmeringen. Mennesker i magten har narret os, de narrer os og de bespotter os igen og igen hver chance de kan få.
Vi er zombier til dem, total idioter og ude af stand til at stille spørgsmål, og de som stiller spørgsmålet bliver straks belagt af resten af ​​den zombie programmerede pakke, som i stedet for at stille spørgsmålstegn ved det og lave deres egen forskning og analyse – i stedet – gør de alt for at tilsvine os og latterliggørelse…
Og det er det, de vil have – orden og blind tro på deres “Kabbalah Science Fiction” ting fra masserne. Spørg ikke om noget, bare acceptere og tro på alt, hvad de offentlige myndigheder og korrupte medier fortæller dig / viser dig
Globe Earth’s Kids Mind Control begynder i de tidlige år af og hele livet gennem tv, uddannelsessystem og social indflydelse / pres. Det er meget ubelejligt at tænke anderledes og at stille spørgsmålstegn ved de såkaldte “myndigheder” om Globe Earth.
Men Jorden er flad og ubevægelig! Vi kender det, fordi det ikke kurver og den spinder ikke! Og NASA har aldrig været på månen! De lurede os! Alle disse videoer og billeder er falske!
Vi ved, at NASA blev oprettet af PSYOP-specialister, mennesker med mind-control. Vi ved, at de ikke landede på månen, og at videoen og fotos var forfalsket.
Lær dine børn om Flat Earth og lad dem opdage det og sammen med dig! Mennesker! eller løgnagtige dyr der er offentlige ansatte agenter er over hele internettet, derfor ville jeg ønske at jeg havde muligheden for at blokere kommentarer under mine indlæg. Husk De vil kun skaber falsk propaganda for at fjerne os fra sandheden! Lyt ikke på dem! Gør din egen forskning!
De vil spilde din tid og energi, og de vil aflede andre, der er villige til at søge svar. Nogle gange er de uigenkendelige også, gemmer de sig bag falske profiler og er GH organiseret. Jeg tror, nogle af dem er betalte GH agenter … og nogle er bare ikke så kloge og nemme og narre, de ved ikke rigtig, hvad de laver.”

Ja, det er tydeligvis et formål med Flad Jord-propagandaen at få os til at tro, at ALT er løgn.


“Jeg tror 9 ud af 10 der tror på at jorden er rund, har 2+ vax i sig”


“Gennemskuelig som Flemming Blicher.”


“Og sådan håner og latterligører luciferianerne den bibelske sandhed. Vi ved, hvem du er Per Brændgaard. En bedrager, der arbejder for fjenden. Fuld af falskhed og løgn!”


“Nej Per, du bliver ikke udskammet. Det er dig der starter en hetz uden argumenter, men her kom argumenterne så endelig. Du er måske ikke klar over, at et fatamorgana, eller mirage, altid optræder på hovedet? Dette faktum alene, eliminerer dit argument fuldstændigt, fordi du derved påstår, at alle de observationer og målinger over vand, som går til den flade jords fordel, alle er forkerte fordi du mener man ser fatamorganaer!! Per, du kan ikke affeje seriøse lasermålinger med sådan noget sludder. Jeg kan forstå hvis du kom med noget faktuelt som refraktion, men hvor meget refraktion skal man gå med til, og under alle mulige forhold, for at få et resultat som passer med det resultat man ønsker at ende op med? Læg du bare 10-20 % refraktion til, og globen er stadig i alvorlige vanskeligheder ved observationer og lasermålinger hvor seriøs videnskab – Pytagoras trigonometri på en kugle benyttes. Hvad er det så for en videnskab du mener vi andre benægter? Er det en af oltidens grækere som det siges at have stukket to pinde i jorden, og konstateret at jorden var rund? Det du fik fortalt i skolen. Er det svært for dig at give slip på din stolthed, og åbne dit sind, når jeg fortæller dig, at samme forsøg sagtens kan lade sig gøre på en flad jord med en lokal sol?”


“Det er ikke på grund af, hvad du tror på omkring om jorden er flad eller rund, vi “udskammer” dig. Det er afsløringen af hvem du egentlig er og hvem du agerer for. DÉT er foragteligt.”


“Hvad er dine beviser Per brændgaard?
Feks..hvordan vil du forklare dem der bor på undersiden af jorden? Hvordan..
Virker tyngdekraften kun på nogen ting/noget?
Hvordan kan solen varme vores planet op men ikke rummet og ikke vise andre planeter?
På nogle billeder ses solens stråler igennem skyerne som kun kan lade sig gøre hvis den er lokal..og i en lukket “dome” på en ikke rund jordklode..👍😃”


“Hvorfor sætte gåseøjne ind.
At vi kan rumme hinandens forskellige ideer omkring jorden er vel vigtigere end at begynde at nedgøre dem der ikke tror det samme som en selv. Det er fint du tror jorde er rund, jeg tror den er flad. Men i sidste ende er det ikke hvad vi tror på der gør os til dårlige eller gode mennesker. Det er vores handlinger.”


“Ret interessant… men jordens form var angivet som plan overflade af flere højt avancerede kulturer før NASA =NAZI fik vent denne sandhed.. 🤔…. Der er meget viden som blev/er slettet….. Narretivet om vores hjem er blevet ændret alt i takt med magthaverne igennem historien. En historie de ikke vil fortælle. 🤔”


“Man kan jo også prøve, at læse i en gammel bibel, der står flere steder at jorden er flad. Hvis man er doven, kan man nøjes med at læse skabelsen.”


“Er der gået lidt barnelighed i den Per ? Som hellere lidt dårlig opmærksomhed end slet ingen!!!”


“Hvorfor skal Per nu til at køre hetz mod folk der har set igennem løgnene og tror på Firmamentet? Er han frimurer? Betalt og kontrolleret opposition? Disse opslag på alle hans sider er jo tåkrummende pinlige. Her en video med argumenter og beviser på at Firmamentet er for real.”


“Så bliver der bekendt kulør. Befriende. Og ovenikøbet med mockery oven i hatten. Som vanligt.”


“Det er kløftgørelse at negligere det folk tror på.. så længe folks tro ikke skader andre .. jeg synes nu mere du virker som kontrolleret opposition når du sådan vil grave kløft til dem som har støttet vores fælles sag på gaden .. hvad vinder du her Per?”


“Den er jo helt gal.. et tegn på hvordan 15 minutters berømmelse stiger et menneske til hovedet.. jeg er ude.. Og jeg vil tilføje, hvis du havde meldt ud fra begyndelsen, at din viden var værd at satse penge på, havde min respekt været der (måske) – profitten og berømmelsen blev din ven.. trist udvikling der meget hurtigt fører til afvikling – heldigvis har vi alle et valg..”


Cover: Unsplash.com (Richard Gatley)

Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
4
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading