Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sådan kan de få vaccineret resten af os

Jeg kan se mindst tre måder, hvorpå magthaverne kan gennemføre tvangsvaccination af resten af os. Dem vil jeg skitsere her, så vi kan være forberedte. NY WHO-PANDEMILOV. Den nye transnationale WHO-pandemilov, der arbejdes på i kulisserne, kan slå national lovgivning ud af kraft, når WHO trykker på pandemi-knappen igen. Det betyder, at selvom den danske […]

Jeg kan se mindst tre måder, hvorpå magthaverne kan gennemføre tvangsvaccination af resten af os. Dem vil jeg skitsere her, så vi kan være forberedte. NY WHO-PANDEMILOV. Den nye transnationale WHO-pandemilov, der arbejdes på i kulisserne, kan slå national lovgivning ud af kraft, når WHO trykker på pandemi-knappen igen. Det betyder, at selvom den danske […]
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x