Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #31: Nye afsløringer af vaccinernes indhold og virkning

En ny undersøgelse fra organisationen Madkulturen viser, at prisstigningerne på fødevarer rammer økonomisk skævt, og det er især husstande med lave indkomster, der nu vælger endnu mere usunde fødevarer.

Resultatet er forventeligt, og det vil sandsynligvis øge den sociale ulighed i sundhed.

Berlingske afslører, at Barbara Bertelsen er kandidat til stillingen som ny direktør for Nationalbanken. Jeg tænker, at den stilling kan være en passende belønning fra den reelle magtelite for den blinde og vel nærmest psykopatiske loyalitet hun har vist overfor dem under coronaangrebet på det danske folk.

Ofre for skoleskyderiet i byen Uvalde i Texas kræver nu en samlet erstatning på 190 milliarder kroner for “emotionel og psykologisk skade” fra myndighederne. Myndighederne anklages for ikke at følge protokollen i tilfælde af skyderier, da man ventede i mere end en time, før man konfronterede gerningsmanden i et klasselokale. 19 elever og to lærere blev skudt og dræbt. Min tanke er, at det er muligt, at politiet har fået ordre fra højere magtinstans til at vente med at gå ind, da der er politisk interesse i voldsomme skoleskyderier med dødelig udgang. Det politiske formål er at afvæbne det amerikanske folk, så det ikke kan forsvare sig mod dets militante undertrykkere. Det sker så ved at udbrede opfattelsen af, at den lette tilgang til våben i USA er en større risiko for den almene sikkerhed end formålet med folkets ret til at bære våben som formuleret i den amerikanske grundlov. Det reelle formål som formuleret i den amerikanske grundlov er, at det amerikanske folk skal kunne forsvare sig mod en korrupt regering – og det har historisk set nok aldrig været mere relevant end nu.

German Working Group for Covid Vaccine Analysis (forkortet GWG) har fortsat deres analyser af indholdet i covid-19-vacciner samt analyser af blodet hos vaccinerede vs uvaccinerede. GWG er et internationalt netværk af mere end 60 videnskabsfolk, læger og andre eksperter. Deres mål er en dybdegående laboratorieanalyse af covid-injektionerne. I vaccinerne har de fundet relativt store metal-lignende fremmedlegemer, der var langt større end grænseværdierne for partikelstørrelser som defineret af EU. De metalliske objekter blev fundet i alle flasker fra Pfizer og AstraZeneca og nogle flasker fra Johnson & Johnson. Partiklerne bestod bl.a. af de sjældne grundstoffer cerium og gadolinium.

GWG fandt også, at blodet fra alle testede vaccinerede patienter (især dem der havde fået Pfizer- eller Moderna-vaccinen) havde nye strukturer såsom rektangulære krystaller og spiraler. Denne type strukturer er aldrig før fundet i blodet hos mennesker, fortæller GWG. Blodanalyserne viste, at alle de vaccinerede havde degraderet blod af en form, der ellers kun ses hos mennesker med kronisk sygdom eller svære degenerative lidelser. Blodet hos de vaccinerede havde også generelt mindre flow, da blodcellerne havde øget tendens til at klistre sammen med hinanden.

Kilde: De Vigtige Nyheder 04.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplas.com (Hush Naidoo Jade Photography)

Tilmeld
Besked om
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x