Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #32: USA har angrebet Danmark

Meget taler for, at amerikanerne stod bag sabotage af gasrørledningerne i Østersøen.

Det skriver OLFI, der er et lille online medie inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik, som er uafhængigt af såvel økonomiske som partipolitiske interesser. Det er svært at se, hvordan det ikke kan opfattes som en amerikansk krigshandling mod Danmark.

Ekstra Bladet skriver, at flere såkaldte ‘zombie-virusser‘ er fundet i den sibiriske permafrost. En er stadig smitsom efter 50.000 år. Klimaforandringerne betyder, at en række gamle virusser tør op. Ja, det var jo blot et spørgsmål om tid, før propagandaen for virusfrygt ville fusionere med propagandaen for klimafrygt. Alene navnet, ‘zombie-virusser’, afslører, at der er tale om propaganda.

Ekstra Bladet skriver også, at november satte konkursrekord. I november gik 331 virksomheder, der har ansatte, konkurs. Konsulent i SMVdanmark Lasse Lundqvist udtaler:

“Det er det højeste antal i statistikkens historie. Og det er et alarmerende niveau. Det betyder, at krisen rammer reelle virksomheder med omsætning og ansatte.”

SMVdanmark arbejder for små- og mellemstore virksomheder, dvs. de virksomheder der har taget flest tæsk siden coronainvasionen i 2020. Ved at støtte op om coronarestriktionerne uden det mindste forsøg på intellektuelt selvforsvar har SMVdanmark reelt arbejdet for, at de store virksomheder har kunnet knuse de små og mellemstore ud af markedet. SMVdanmark er en af mange organisationer i Danmark, der har svigtet stort. Nu undrer de sig så over de mange konkurser hos deres medlemmer. Ak.

Barbara Bertelsen er ikke den eneste, der med udsigten til måske at blive den nye direktør for Nationalbanken bliver belønnet for trofast arbejde for den kriminelle elite. Frihedsbrevet skriver:

“Den hjemsendte og nu forhenværende departementschef i Miljøministeriet, Henrik Studsgaard, har landet et nyt topjob. Fra årsskiftet sætter han sig nemlig i stolen som direktør i Miljø- og Teknikforvaltningen i Esbjerg Kommune. Henrik Studsgaard fik i Minkkommissionens beretning voldsom kritik for sin ageren i det forløb, hvor regeringen uden lovhjemmel beordrede alle mink aflivet. Kritikken førte til, at Studsgaard i sensommeren blev fritaget for tjeneste, mens en disciplinærsag med et tjenstligt forhør blev indledt mod ham for at afgøre konsekvenserne af hans forseelser. Mens sagen endnu pågår, har departementschefen nu valgt at søge nye græsgange i det vestjyske. Et sporskifte, der betyder, at sagen må droppes, før der er truffet afgørelse.”

Kilde: De Vigtige Nyheder 05.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Sung Jin Cho)

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x