Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #33: Den transhumanistiske agenda om at dele verden i to

Velkommen til dagens udgave af Brændgaard Avisen, hvor du får de nyheder, de almindelige medier glemmer at give dig.

Det mest almindelige medie i Danmark er DR. Det er så almindeligt, at det er gratis. Eller det er det sådan set ikke, da vi nu er tvunget til at betale for det over skatten. Lad os få fjernet den offentlige støtte til DR, så det overalmindelige medie kan overgå til brugerbetaling, som vi ualmindelige er nødt til at overleve på.

De almindelige medier skriver om, at Venstre og Socialdemokratiet er på vej i regering sammen. Der er selvfølgelig tale om løftebrud fra Venstres side, men det kan sikkert sælges til danskerne som en regering hen over midten. Danskerne elsker midten. Det er derfor alle partier i Folketinget befinder sig på midten, også selvom de siger noget andet. Problemet ved ‘midten’ er, at det antyder, at der findes et venstre og et højre, som er voldsomt uenige med hinanden. Det gør der bare ikke længere. I hvert fald ikke når vi taler om de væsentligste spørgsmål i moderne politik.

ChaosNavigator beskriver meget præcist, hvad den væsentligste agenda i moderne politik reelt er. Det er en transhumanistisk agenda om at dele verden i to, hvor den ene klasse er en fordummet, primitiv og servil befolkning – og den anden del er teknokraternes overherredømme. ChaosNavigator bringer et interessant citat baseret på, hvad der ligner dyb indsigt i covid-19-vaccinernes reelle virkninger:

“Baseret på Mayers forskning kan vi se 4 karakteristiske virkninger af COVID-vaccinen på mennesker: 1. Sjælen bliver adskilt fra kroppen. 2. Vaccinen skaber “huller” i energilegemet. 3. Mennesket bliver stærkere bundet til materien, hærdet i materialisme og egoisme, hvilket får mennesket til at afvise spiritualitet og det guddommelige/gud. 4. Det skaber autoritære tilhængere, der ønsker at blive fortalt, hvad de skal gøre [mister vejledningen indeni].”

Det ræsonnerer i hvert fald meget godt med mit samlede indtryk ud fra både faktuelle analyser og intuitiv/spirituel indsigt.

Derudover kan vi i de vigtige nyheder læse, at landbrugskrigen med Holland som front fortsætter. Staten truer nu med at overtage 3.000 landbrug. Nogen ønsker at sætte sig benhårdt på fødevareproduktionen. Danske smålandmænd fortæller også om, at et tiltagende regel- og afgiftshelvede gør den landlige idyl til en Morten Korch-illusion.

Pfizers administrerende direktør har igen nægtet at afgive forklaring for covid-panelet i EU-parlamentet. Samtidig har den britiske regering stille og roligt bekræftet, at covid-vaccinerede børn har op til 137 gange større risiko for at dø end uvaccinerede børn. Mens flere og flere i vores del af verden opdager de ubehagelige sandheder om coronavaccinerne, så har Bangladesh nu annonceret en ny vaccinationskampagne, selvom der ikke er tegn på nogen epidemi i landet.

Kilde: De Vigtige Nyheder 06.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Brett Jordan)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x