Kategorier
Den Komiske Blog Forside Gratis abonnement Gratis humor

Jeg planlægger en ny karriere som påvirkningsagent

I denne nye video øver jeg mig i at optræde som konspirationstosse – en rolle der er gode penge i for tiden i KO-brancheen. Det gør jeg via min komiske figur Brænd Pergaard, der er konspirationsteoretiker. Nu hvor jeg har optaget videoen, så vil jeg sende den til den israelske ambassade sammen med min ansøgning […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

I denne nye video øver jeg mig i at optræde som konspirationstosse – en rolle der er gode penge i for tiden i KO-brancheen. Det gør jeg via min komiske figur Brænd Pergaard, der er konspirationsteoretiker. Nu hvor jeg har optaget videoen, så vil jeg sende den til den israelske ambassade sammen med min ansøgning […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x