Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #34: Nye fund af sundhedsskadelig teknologi i vaccinerne

Den vigtigste og mest oversete nyhed for tiden er de mange undersøgelser og afsløringer af covid-19-vaccinernes reelle indholdsstoffer og sundhedsvirkninger.

Videnskabsfolk over hele verden debatterer opdagelsen af nanoteknologi fundet i covid-stikkene og mærkelige strukturer fundet i blodet hos de vaccinerede. Det britiske medie The Exposé har rapporteret fra International Crimes Investigative Committee (ICIC) afholdt for godt en uge siden af Reiner Fuellmich og Mike Yeadon, hvor fire eksperter drøftede nanoteknologi og selvsamlende strukturer i mRNA-injektionerne fra Pfizer og Moderna. Ekspertpanelet bestod af dr. David Nixon, dr. Ana Maria Mihalcea, Karen Kingston og Shimon Yanowitz.

Dr. Nixon har ved hjælp af mørkefeltmikroskopi undersøgt blodprøver hos mennesker, der er blevet indsprøjtet med de såkaldte coronavacciner. Undersøgelser har vist krystallinske, unaturlige strukturer, som forandrer sig ved nærmere undersøgelse, og som viser tegn på at være en form for nano- eller mikroteknologi.

Elektronikingeniør Shimon Yanowitz har lavet undersøgelser, der viser, at der er tale om en form for mikroteknologi, da de injicerede substanser ændrer sig på en mærkelig måde i den menneskelige krop og ligner elektroniske kredsløb. Karen Kingston rapporterer, at lipidnanopartiklerne i vaccinerne er blevet godkendt som “teknisk udstyr”, hvilket i sig selv antyder en teknologisk og ikke en sundhedsmæssig funktion.

Norske Steigan fortæller om et nyt studie publiceret i Clinical Research in Cardiology, der påviser sammenhæng mellem mRNA-vaccinerne og hjertefejl gennem obduktion af patienter, som er døde kort efter vaccinationen.

Steigan påpeger også, hvordan ny propaganda understøttet af forskere pusher budskabet om, at vaccineskader skyldes uvaccinerede, der har sagt noget negativt om vaccinen. Der er ingen tvivl om, at subjektive symptomer er påvirkelige af placebovirkning af information, men reelt fysiske sygdomme såsom hjerteproblemer og pludselig, uventet død kan altså ikke forklares med det. Coronavaccinen er den første medicin i historien, hvor det er dem, der ikke tager medicinen, der angiveligt er skyld i, at medicinen for det første ikke virker som lovet og for det andet indebærer en betydelig risiko for alvorlige bivirkninger.

Det er i den forbindelse ekstra bekymrende, at der tilsyneladende pågår et intenst lobbyarbejde for at få vaccineskeptikere stemplet som psykisk syge med angst og depression. Hvis forekomsten af angst og depression er højere blandt dem, der siger nej tak til vaccinen, hvilket nogle studier har vist, så kan det jo også forklares med, at en mere realistisk tænkning om den aktuelle verdenssituationen medfører både øget angst, depression og vaccineskepsis. Vaccineskepsis er således en konsekvens af en mere sund form for tænkning. På samme måde er der studier, der har vist, at depression er forbundet med mere realistisk tænkning, og at det snarere er dem, der altid er i godt humør, der har vrangforestillinger.

Kilde: De Vigtige Nyheder 06.12.2022-07.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (ThisisEngineering RAEng)

Tilmeld
Besked om
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x