Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Derfor er militant jødisk-zionistisk ekstremisme så farlig

Der er ikke kun palæstinensere, der er ofre for den militante jødisk-zionistiske ekstremisme. Du er formentlig også. Den militante jødisk-zionistiske ekstremisme er ikke kun lokaliseret til den moderne stat Israel i Mellemøsten. Den er global, og den har været her, siden Jesus gik på Jorden. Jødisk-zionistisk ekstremisme er en religiøs ideologi om, at jøderne er […]

Der er ikke kun palæstinensere, der er ofre for den militante jødisk-zionistiske ekstremisme. Du er formentlig også. Den militante jødisk-zionistiske ekstremisme er ikke kun lokaliseret til den moderne stat Israel i Mellemøsten. Den er global, og den har været her, siden Jesus gik på Jorden. Jødisk-zionistisk ekstremisme er en religiøs ideologi om, at jøderne er […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x