Kategorier
Den Spirituelle Blog Forside Gratis abonnement Gratis spiritualitet

Jesus siger: Vælg side!

I går fik jeg under dyb meditation igen besøg af den lysende ånd af Jesus Kristus. Eller det bilder jeg mig i hvert fald ind. Budskabet var klart. Jeg skulle sige dette videre til jer: Vælg side! NU! Vælg Lyset i stedet for Mørket. Kampen mellem det åndelige lys og det åndelige mørke er lige […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

I går fik jeg under dyb meditation igen besøg af den lysende ånd af Jesus Kristus. Eller det bilder jeg mig i hvert fald ind. Budskabet var klart. Jeg skulle sige dette videre til jer: Vælg side! NU! Vælg Lyset i stedet for Mørket. Kampen mellem det åndelige lys og det åndelige mørke er lige […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x