Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #36: De vaccinerede er vrede på de uvaccinerede

Uvaccinerede mennesker risikerer diskrimination og angreb fra de vaccinerede. Derimod er de uvaccinerede meget tolerante overfor de vaccinerede, viser ny undersøgelse.

Ny forskning viser stor splittelse over coronavaccinationer, skriver DR. En ny undersøgelse viser, at coronavaccinerede personer har et langt mere negativt syn på uvaccinerede end omvendt. Studiet er publiceret i Nature baseret på data fra 21 lande, herunder Danmark. Undersøgelsen viser, at vaccineredes syn på de uvaccinerede er mere negativt og fordomsfuldt end deres syn på for indvandrere, kriminelle og psykisk syge. Professor i statskundskab Michael Bang Petersen forklarer, at de negative holdninger drives af en anti-snylterpsykologisk reaktion, hvor man som vaccineret person tænker, at man har bidraget til at løse en fælles udfordring, selvom man var bekymret for bivirkninger. Reaktionen er vrede mod de uvaccinerede. Den del af undersøgelsen, der foregik i USA, undersøgte også diskrimination. Der var en klar tendens til, at vaccinerede mente, at uvaccinerede skal have indskrænket frihedsrettigheder, f.eks. hvor de må sætte sig i bussen, mens der ikke var diskrimerende holdninger den anden vej.

Dansk eksport styrtdykker, skriver B.T. Der er også en kæmpe stigning i konkurser i restaurantbranchen. Årsagen til restaurantkrisen er, at de stigende udgifter til råvarer, el og varme kommer lige i kølvandet på coronakrisen.

Både B.T. og DR skriver, at krigen i Ukraine er på vej ud af kontrol, og den kan udvide sig til en storkrig. Samtidig er flere af Forsvarsministeriets hjemmesider blevet ramt af hackerangreb. Norske Steigan skriver, at Ukraine har forbudt den kristne, ortodokse kirke i landet.

Steigan skriver, at den foreslåede CO2-afgift på landbruget i Danmark vil være undergangen for dansk produktion af mælk og kød. Mediet citerer direktør for for L&F Kvæg, Ida Storm. Af samme årsag er hver femte bonde i New Zealand nu ved at forsvinde.

Nye Borgerlige har i følge DR nu fremsat lovforslag om advokatvurdering af minksagen. Det skal førstebehandles i Folketinget på tirsdag den 13. december 2022. Alternativet har efter et par kovendinger meldt ud, at de vil stemme for en advokatundersøgelse af Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen har nu sat rekord i, hvor lang tid det kan tage at danne en regering efter et folketingsvalg. En mulig årsag er, at det skal koordineres med Israel, hvor Netanyahu pudsigt nok samtidig er ved at danne regering i forlænget spilletid.

Vi går på mange måder en svær tid i møde. Det er dog ikke værre, end at folkeoplysning om de dybe bedrag, der er årsagen til mørket, på fredelig vis kan tvinge de psykopatiske, afpressede eller bestukne magthavere af pinden, så en ny tid kan begynde. Der er altid håb, og det er bare med at blive ved.

Kilde: De Vigtige Nyheder 09.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Tahiro Achoub)

Tilmeld
Besked om
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x