Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #37: De vaccinerede er vrede på de forkerte

Flere medier skriver nu om den nye undersøgelse i Nature, der dokumenterer udbredt vrede fra coronavaccinerede mod uvaccinerede medmennesker.

De vaccinerede har tilsyneladende en selvopfattelse af, at de har ofret sig for fællesskabet ved at tage den utilstrækkeligt dokumenterede covid-19-vaccine og dermed risikeret de alvorlige bivirkninger, der bliver afsløret for tiden. Senest er kraftige menstruationer blevet officielt anerkendt som en bivirkning til vaccinerne. De vaccinerede mener, at de uvaccinerede har snyltet på fællesskabet og deres offervilje ved at sige nej tak til vaccinen. De mener tilsyneladende også, at de uvaccinerede skal betale prisen i form af diskrimination i et dystopisk apartheid-samfund med de uvaccinerede som anden rangs borgere.

Der er dog efter min vurdering tale om alvorlig og global fejlplacering af skyld, når de vaccinerede nu er vrede på de uvaccinerede. Det er mere rimeligt at rette vreden mod dem, der udførte den propaganda, der skabte overbevisningen om, at det var nødvendigt, at alle lod sig indsprøjte med en utilstrækkeligt dokumenteret væske for at standse udbredelsen af en utilstrækkeligt dokumenteret ny virussygdom.

Mens coronarestriktionerne er på tilbagetog, så bliver det danske folk nu i stedet presset gevaldigt på priserne på el, varme og fødevarer. Det vil sige de helt basale fornødenheder. Når vi på den måde bliver tvunget ned i bunden af Maslows behovspyramide, så er der ikke overskud til at kæmpe for sandhed og retfærdighed i kølvandet på det store coronabedrag. Der er heller ikke overskydende penge i husholdningspungen til at finansiere fagfolk, der som jeg er dedikeret til at afsløre de sundhedsfaglige bedrag og den kriminelle kommunikation. På den måde bidrager det igangværende økonomiske angreb på folket til at tildække den udførte coronakriminalitet. Nu skal vi bare lade som om, at det ikke er sket, mens vi passivt finder os i de kunstigt opskruede priser.

Situationen nu er den, at sandheden bliver presset samtidig fra to fronter. Fra den ene front har vi propagandaen i mainstream, der er baseret på blind tro på autoriteter, der har blind tro på andre autoriteter, der øverst i autoritetssystemet formentlig er enten bestukket eller afpresset eller begge dele på én gang. Jeg tænker tit: Hvad mon de har på Søren Brostrøm? Finder vi nogensinde ud af det?

Fra den anden front har vi ‘konspirationsteorier’, som reelt omfatter mange forskellige teorier om organiseret bedrag og kriminalitet med forskellige grader af beviser og dermed sandhedsværdi, men som i praksis bliver opfattet som lige tossede alle sammen i mainstream takket være et gammelt propagandaprojekt igangsat af CIA i kølvandet på Warren-kommissionsrapporten om mordet på præsident John F. Kennedy. Konsekvensen er, at ingen i systemet tør ytre kritik af de herskende narrativer af frygt for at blive stemplet som ‘konspirationsteoretiker’ og dermed tosset og på vej ud i kulden.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 10.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Obie Fernandez)

Tilmeld
Besked om
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x