Kategorier
Forside Gratis abonnement Gratis analyse Propagandabloggen

Pressen er en myndighed: Lad os få Oplysningsstyrelsen i stedet for

Nu må det altså snart være slut med den systematiske korruption i den danske presse! Jeg har flere gange her i bloggen afsløret de offentlige hemmeligheder om, hvor store summer den danske presse får af staten i støtte hvert år. Den mindste støtte til et af de kendte medier er omkring 17-18 millioner kroner om […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Nu må det altså snart være slut med den systematiske korruption i den danske presse! Jeg har flere gange her i bloggen afsløret de offentlige hemmeligheder om, hvor store summer den danske presse får af staten i støtte hvert år. Den mindste støtte til et af de kendte medier er omkring 17-18 millioner kroner om […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x