Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Regeringsforhandlingerne handler om Mette Frederiksens kriminalitet

Mette Frederiksen kræver tilsyneladende, at Venstre og Moderaterne lader hende slippe for advokatundersøgelse af minkskandalen og Lars Findsen-skandalen.

Under overskriften Nu melder Løkke ud: Krig om Mettes mink har Ekstra Bladet netop formidlet, hvad Lars Løkke har afsløret om de langstrukne regeringsforhandlinger mellem Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne.

Ekstra Bladet skriver:

“Løkke fortæller, at det helt store stridsspørgsmål i forhandlingerne lige nu er en advokatvurdering af minkskandalen. Selv bakker han nu på at kræve en sådan vurdering”

Venstre er åbenbart mere tilbageholdne end Moderaterne med at give Mette Frederiksen juridisk immunitet for de kriminelle gerninger, hun har gennemført. Venstre er også presset af baglandet, da Venstres Ungdom tidligere på ugen meldte ud, at de vil droppe støtten til moderpartiet, hvis Venstre går i regering med Mette Frederiksen.

Løkke afslører endvidere, at forhandlingerne også handler om den groteske sag med chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste Lars Findsen, hvor det også tyder på, at Mette Frederiksen har foretaget et kriminelt magtmisbrug.

Det er fuldt forståeligt, at Mette Frederiksen ønsker at slippe for den advokatundersøgelse, der kan føre til den rigsretssag, der kan give hende den straf, hun har fortjent. Hun er næppe den første magtperson i historien, der forsøger at slippe for, at der bliver efterforsket i særdeles velbegrundede mistanker om medvirken i organiseret kriminalitet.

Lars Løkke har ret i, at det ikke er holdbart med en ny regering, der starter ud med en juridisk undersøgelse af statsministeren. Da det var ham, der som statsminister underskrev samarbejdsaftalen med World Economic Forum, der er en væsentlig del af årsagen til Danmarks igangværende undergang, så er forståeligt, at han ønsker at se fremad og ikke tilbage på fortidens synder.

Jeg vil anbefale Mette Frederiksen at spille med åbne kort og indrømme, præcis hvem eller hvad det var, der pressede hende til at føre den vanvittige coronapolitik og udføre de relaterede forbrydelser, hvoraf minkskandalen er langt mindre end vaccineskandalen. Hvis det kan dokumenteres, at hun selv blev udsat for bedrag eller trusler, så kan hun argumentere for at have handlet i god tro, eller hun kan flytte skylden til nogle andre.

Da mange lande samtidig skiftede fra frihed til fascisme under dække af coronaen, så er der formentlig tale om et internationalt netværk af kriminelle med adgang til de højeste niveauer af magt i det globale samfund. Der er også den mulighed, at Mette Frederiksen kunne flytte eller flygte til Israel og leve under Netanyahus beskyttelse, mens det danske folk samler sig om at få retsforfulgt den formentlig mest kriminelle statsminister i landets historie.

Tilmeld
Besked om
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x