Kategorier
Forside Gratis analyse Propagandabloggen Public

82 % af unge sundhedsansatte trodser propagandaen og siger nej tak til vaccinen

Den groteske propaganda for at lade sig indsprøjte med en utilstrækkeligt dokumenteret væske er tilsyneladende begyndt at prelle af på de unge sundhedsansatte.

Det fremgår indirekte af en propagandaartikel på TV2 i dag.

I artiklen kan vi bl.a. læse:

“Jeg synes, det er et lavt tal, og jeg har svært ved at forstå, hvorfor flere ikke siger ja. For når sundhedspersonale er i tæt kontakt med patienter, er der en risiko for at smitte de mest sårbare, siger Camilla Foged, der er professor i vaccinedesign på Københavns Universitet.”

Hvem er Camilla Foged? Medwatch skrev 06.12.2022, at Novo Nordisk Fonden giver hende penge for at forske i RNA-vaccineudvikling. Novo Nordisk Fonden er som bekendt medlem af World Economic Forum, der mistænkes for at stå bag det igangværende globale overgreb på verdens befolkning bl.a. via de såkaldte vacciner.

I propagandaartiklen optræder også en gammel kending. Allan Randrup Thomsen udtaler:

“Når den her gruppe i stor udstrækning ikke er vaccineret, så risikerer de at blive syge. Og det er ikke hensigtsmæssigt i et sundhedsvæsen, der i forvejen er presset, siger han.”

Problemet er bare, at forekomsten af covid-19 efter 5 måneder er højere blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede. Det er, hvad officielle data fra myndighederne fra flere lande har vist, i følge mediet The Exposé. I Danmark gemmer Statens Serum Institut på de tal, der reelt kan sige noget om, hvordan disse indsprøjtninger virker i befolkningen.

Allan Randrup er som bekendt direkte eller indirekte finansieret af Bill Gates. Randrups forskningsgruppe er en del af Afdeling for Immunologi og Mikrobiologi også kaldet ISIM. På ISIM’s hjemmeside på undersiden Funding & Cooperation finder vi The Bill & Melinda Gates Foundation listet blandt deres finansierings- og samarbejdspartnere.

Cover: Unsplash.com (JESHOOTS.COM)

Tilmeld
Besked om
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x