Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #40: Grotesk regeringsdannelse afslører, at Danmark ikke er et demokrati

I dag handler Avisen om den kontrollerede opposition indenfor og udenfor systemet, og hvordan den igangværende regeringsdannelse viser, at Danmark ikke er et demokrati.

Det er ganske underholdende at se Lars Boje Mathiesen fra DZP (Danmarks Zionistiske Parti også kendt som Nye Borgerlige) optræde på sociale medier og pressebilleder med hættetrøje og kasket som en farlig bølle. Kontrolleret opposition tjener det dobbelte formål at både tiltrække kritikere af det herskende magtsystem til et alternativ indenfor systemet (f.eks. DZP) og tiltrække kritikere af det herskende system udenfor systemet (f.eks. Men In Black). Kritikerne indenfor systemet skal fremstå nogenlunde troværdige, mens kritikerne udenfor systemet skal fremstå utroværdige, tossede eller voldelige – eller alle tre dele på én gang.

Når folkets dybe fjende virkelig giver den gas med kontrolleret opposition, så ser vi operationer som den i Tyskland, hvor politiet angiveligt har slået ned på et kupforsøg planlagt af højreradikale, coronakritikere og frihedskæmpere. Den sag stinker af falsk flag-operation. Det er operationer, der sædvanligvis udføres af efterretningstjenester for at konsolidere eller udvide de nuværende magthaveres magt over folket ved at skabe falske fjendebilleder.

Man behøver dog ikke gå til yderligere som DZP og MIB for at finde kontrolleret opposition i Danmark. Venstre og Moderaterne viser i disse dage med al tydelighed, at folket ikke kan stole på, hvad politikerne siger under en valgkamp. De siger ét for at få stemmerne for derefter, når de er blevet valgt, at føre den stik modsatte politik. Både Moderaterne og Venstre gik til folketingsvalg for at få Mette Frederiksen væltet af pinden eller i det mindste advokatundersøgt om minkskandalen. Nu prøver de så at sætte danmarksrekorden i 100 meter rygcrawl for at kravle tilbage på deres valgløfter, og det føler deres vælgere sig naturligvis alvorligt snydt over.

Det gode ved de ekstreme tosserier i den igangværende regeringsdannelse er, at det burde tydeliggøre for selv de mest sovende får i landet, hvordan dansk politik reelt foregår. Vi ser, hvordan Grundlovens § 56 nu udleves i praksis:

“§ 56: Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere.”

Folketingskandidater kan med andre ord lyve og bedrage lige så meget de vil for at blive valgt ind uden strafansvar overfor folket. Hvis du f.eks. stemte på Venstre for i det mindste at slippe for Mette Frederiksen, så er din stemme reelt spildt, nu hvor underdanige Jakob er på vej i seng med dominerende Mette.

Vi ser også § 14 udfolde sig i praksis, hvor starten lyder:

“§ 14. Kongen udnævner og afskediger statsministeren og de øvrige ministre. Han bestemmer deres antal og forretningernes fordeling imellem dem.”

Regeringsdannelse i Danmark er således på ingen måde en demokratisk proces. Det er kongen, der bestemmer.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 13.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Henrik Hansen)

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x