Kategorier
Den Politiske Blog Forside Gratis abonnement Gratis politik

Pernille Vermund lægger ikke skjul på, at Nye Borgerlige er et zionistisk parti

Jeg bringer her dokumentation for min opfattelse af Nye Borgerlige som et zionistisk parti. Under titlen Kampen mod Israel er en del af nutidens antisemitisme skrev Pernille Vermund den 23. januar 2020 bl.a. følgende: “Men i dag rettes hadet mod jøder især af muslimer, som ikke kan forlige sig med tanken om, at jøderne har […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Jeg bringer her dokumentation for min opfattelse af Nye Borgerlige som et zionistisk parti. Under titlen Kampen mod Israel er en del af nutidens antisemitisme skrev Pernille Vermund den 23. januar 2020 bl.a. følgende: “Men i dag rettes hadet mod jøder især af muslimer, som ikke kan forlige sig med tanken om, at jøderne har […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x