Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #41: Venstre-orienteret S/M-regering klar til tæsk

Danmark har nu fået en Venstre-orienteret S/M-regering under ledelse af kriminelle Mette Frederiksen.

Kovendinger og studehandler i regeringsdannelsen gør også, at der nu ikke er flertal i Folketinget for advokatundersøgelse af Mette Frederiksens rolle i minkskandalen. Der bliver heller ikke rejst rigsretssag, ligesom Mette Frederiksen kan glæde sig over, at forældelsesfristen vil være udløbet, når den nye regering har siddet tiden ud.

Fælles frygt for afsløring

Moderaterne og Venstre har således tilladt en kriminel statsminister at forstætte. Muligvis fordi de selv er blevet truet med advokatundersøgelser af Venstres tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens krigskriminelle gerninger, ligesom Moderaterne tilsyneladende har samlet et folketingshold af folk med lig i lasten, der ikke kan tåle dagens lys. Når alle parter på den måde har noget, de frygter belysning, så opstår der et nyt samarbejdsgrundlag baseret på fælles frygt for afsløring.

Omtrent samtidig med Mette Frederiksens annoncering af den nye regeringsvariant, så annoncerede Tyra Grove Krause fra SSI, at en ny coronavariant inden for få uger vil dominere landet. De kalder den BQ.1.1.

WHO har meldt ud, at Kina går en hård tid i møde efter lempelse af deres fascistiske covid-politik. WHO ved åbenbart ikke, at selv hjernevaskede kinesere foretrækker et liv i farlig frihed fremfor et liv i biosikkert totalfængsel.

Penge for ikke at få børn

Et af de skjulte formål med coronaen er formentlig, at bagmændene ønsker at nedbringe antallet af mennesker i verden. Hvis de har ret i, at vi er blevet for mange på Jorden, så kunne antallet dog også være blevet nedbragt på demokratisk vis baseret på frit valg. Man kunne f.eks. have indført en form for ‘ikke-børnepenge’, hvor kvinder i den fødedygtige alder modtager et beløb hvert år, hvor de ikke har født barn. Det ville samtidig sikre, at nedgangen i fødselstallet hovedsageligt bliver blandt de laveste sociale klasser, mens den rige elite fortsat kan sætte lige så mange børn i verden, som de vil. Når en politik som ‘ikke-børnepenge’ ikke er blevet forsøgt gennemført, så kan det skyldes, at den er ren udgift for eliten og ikke bidrager til realiseringen af agendaen om bioteknologisk totalkontrol. Så er det mere effektivt og en bedre forretning at lade folket selv betale via skatter til statens køb af giften camoufleret som hensynsfuld, risikabel, forebyggende medicin via kriminelle medicinalvirksomheder manipuleret på plads af den købte presse.

Steve Kirsch beretter om, at der i Floride pågår rundbordssamtaler om at få stillet de ansvarlig for covid-19-mRNA-vaccinerne til ansvar. Den danske vaccineekspert, professor Christine Stabell Benn har deltaget. Minkskandalen er det rene vand sammenlignet med vaccineskandalen, hvor over 80 % af den danske befolkning nu har resterne fra verdenshistoriens mest insisterende indsprøjtningsvæsker cirkulerende i sig. Man forstår godt, at de fleste indsprøjtede hellere vil stikke hovedet i jorden som en struds i Anders And fremfor at se de angstfremkaldende realiteter i øjnene.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 14.12.2022

Cover: Unsplash.com (Iluha Zavaley)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x